19 / 04 / 2024

istinye Qent

istinye Qent

Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortaklığı ile inşa edilen İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlangıç gösteriyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İstinye Qent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

Qent İstinye projesinde konutların metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi, dairelerin brüt alanı 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.

Qent İstinye'de metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor!

Teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanan Qent İstinye 'de satışlar devam ediyor

Dilek Gayrimenkul İstinye Qent'te metrekaresi 7 bin 500 dolar!

Teslimlerin 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan İstinye Qent projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Qent İstinye Evleri'nde metrekaresi 7 bin 500 dolar!

İstanbul İstinye'de hayata geçirilen Qent İstinye projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayıp, 11 bin 500 dolara kadar yükseliyor.Teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor...

İstinye Qent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar!

3 farklı ödeme planının bulunduğu İstinye Qent evlerinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor...

İstinye Qent'de metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar!

2013 yaz sonunda teslimlerinin yapılması hedeflenen Qent İstinye'de konutlar metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

16 karede Qent İstinye projesi!

Qent İstinye Evleri'nde yaşam başladı. Dilek Gayrimenkul projesi olan Qent İstinye Evleri’nde evler metrekaresi 10 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Qent İstinye'de satışlar başladı! Metrekaresi 10 bin Euro'ya!

Dilek Gayrimenkul projesi olan Qent İstinye Evleri’nde konut satışları başlangıç gösterdi. Projede yer alan konutlar 10 bin Eurodan başlayan metrekare birim fiyatına sahip

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nidapark İstinye daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Toya Qent Mecidiyeköy fiyat bilgisi!

Qent Mecidiyeköy projesinde 1+0'dan 2+1 dublekse kadar konut seçenekleri sunuluyor. Toya Yapı imzası taşıyan proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Qent Mecidiyeköy ev fiyatları!

Toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana gelen Qent Mecidiyeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolardan başlıyor.

Toya Qent Mecidiyeköy'de metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 6 katlı tek blok şeklinde dizayn edildi. Kent Mecidiyeköy projesi toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor.

İstinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı Merkezi açıldı!

istinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı ve Yaşam Merkezi açıldı, merkez damar hastalıklarına erken tanı sağlayacak.

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

istinye Qent Haberi

istinye Qent


İstanbul Avrupa Yakası İstinye 'de Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortak girişimi ile hayata geçirilen Qent İstinye 'de satışlar sürüyor.


3 bin 70 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen İstinye Qent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak konut seçenekleri bulunuyor.


Qent İstinye Evleri 'nde minimum metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen projede yer alan daireler 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın mesafede inşa edilen Qent İstinye 'de anahtar teslimler Aralık 2013'te gerçekleştirilecek.


3 blok halinde yükselen Qent İstinye 'de; kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve misafir otoparkı mevcut.

Telefon: 0212 229 66...