28 / 03 / 2024

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?



Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile Sarıyer'de hayata geçirilen  Nidapark İstinye  projesinde satışlar devam ediyor. 3 etap olarak inşa edilen proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa ediliyor. 


Nidapark İstinye projesinde Panorama, Vadi ve Koru isminde 3 etap bulunuyor. Toplam 73 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 536 apart üntesinden meydana geliyor.


Nidapark İstinye'nin Panaroma etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm bulunuyor. 

 

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?


Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Daire alanlarının 90 metrekare ile 663 metrekare arasında farklılık gösterdiği Nidapark İstinye projesinde 2 oda 1 salondan, 5 oda 2 salona kadar tüm daire alternatiflerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin metrekare fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Projeden daire satın almak isteyenlere 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinin sosyal tesislerinde, kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları gibi imkanlar sunuluyor. 

 

Nidapark İstinye Satış Ofisi: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul


Tel: 444 48 46
Web: www.nidaparkistinye.com


projeye sor



Geri Dön