26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark İstinye satış fiyatları!

Tahincioğlu Nidapark İstinye satış fiyatları!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Tahincioğlu Nidapark İstinye satış fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...



Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen  Nidapark İstinye  projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor. Proje İstinye'de üç etap olarak hayata geçirildi. 

Nidapark İstinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki Panaroma etabı 24 blok 202 bağımsız bölüm, Koru etabı 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Vadi etabı ise 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor. 
 
Tahincioğlu Nidapark İstinye satış fiyatları!

Nidapark İstinye fiyat listesi metrekare bazında 23 bin TL'den başlıyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye satış fiyatları 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 

Teslimlerin sözleşme tarihinden sonraki 36 ay içinde yapılması planlanan Nidapark İstinye'de konut sahiplerine ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför,  kafe, çocuk oyun alanları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, market ve özel yemek salonları da olacak.
 
Nidapark İstinye satış ofisi!
Tel: 444 4 846
Web: http://www.tahincioglu.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön