26 / 04 / 2024

Qent İstinye'de satışlar başladı! Metrekaresi 10 bin Euro'ya!

 Qent İstinye'de satışlar başladı! Metrekaresi 10 bin Euro'ya!

Firma: Dilek Gayrimenkul

Proje: İstinye Qent

Dilek Gayrimenkul projesi olan Qent İstinye Evleri’nde konut satışları başlangıç gösterdi. Projede yer alan konutlar 10 bin Eurodan başlayan metrekare birim fiyatına sahip





 Dilek Gayrimenkul A.Ş.nin ilk projesi olan Qent İstinye projesi 3 bin 70 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirilen projenin iç tasarımı Porsche Design Studio tarafından yapıldı. 


21 adet A+ tipi konuttan meydana gelen projede 1+1’den 4+1’e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Qent İstinye’de bulunan konutların alanları 75 metrekareden başlangıç gösterirken, projede 400 metrekareye kadar konut bulmak mümkün. 



Satışların başladığı Qent İstinye projesinde yer alan konutlar 10 bin Euro’dan başlayan metrekare birim fiyatı ile alıcıya sunuluyor. Projedeki konutların ödemesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 


TEM çıkışına, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakınlığıyla dikkat çeken Qent İstinye projesi, metro, deniz yolları ve toplu taşıma bağlantıları ile Maslak ofis bölgesi, İMKB ve Enka Okulları’nın yakınında konumlanıyor. İstinye Qent projesinde bireysel kapalı otoparklar, misafir otoparkları, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor merkezi, sauna ve buhar odaları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 



0212 229 66 77 


http://www.qentistinye.com


Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön