24 / 04 / 2024

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.



Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşan sitede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Gençağa Meriç arsa dahil toplam yatırım değerinin 25 milyon dolar olduğunu söyledi. Site içinde müstakil villa da bulunuyor.  




Web Adresi: http://maritzainsaat.com/




Yeni Şafak




Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Meriç İnşaat tarafından 25 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Maritza Loft Sarıyer'de yaşam eylül ayında başlayacak. Toplam 22 blok ve 250 konuttan oluşan projenin satışlarını Remax Ahenk üstlendi. Meriç İnşaat Grubu Başkanı Gençağa Meriç, 20 bin metrekare alanda kurulu projede bahçe dubleksi, çatı dubleksi, ara katlar, müstakil villalar, 2 daireli villalar ve 4 daireli villaların yer aldığını Eylül ayında yaşam başlıyor söylüyor. 45 yıldır konut projeleri ürettiklerine dikkat çeken Meriç, "Istinye'de satışları devam eden Maritza İstinye projemiz var. Beykoz'da 60 dönüm arazi üzerine kurduğumuz Maritza Vadi diye bir projemiz var. O bölgenin en lüks konutlarını ve yaşanabilir en kaliteli siteyi orada yapmaya karar verdik. Ağustos sonunda o projenin temellerini atmayı düşünüyoruz" diye konuşuyor. 


Ekonomist


Geri Dön