29 / 03 / 2024

İzmir Folkart Mavişehir'de satışlar başladı

İzmir Folkart Mavişehir'de satışlar başladı

Folkart Yapı'nın İzmir'deki yeni projesi Folkart Mavişehir'de satışlar başladı



Folkart Narlıdere Evleri'yle A Plus konut projelerine yeni boyut kazandıran Folkart Yapı'nın İzmir'deki yeni projesi Folkart Mavişehir'de satışlar başladı. 22 kattan oluşan ve Folkart Narlıdere Evleri'ne göre biraz daha butik bir proje görünümündeki Folkart Mavişehir, 14'üncü katında yüzme havuzu, 15'inci katında sosyal tesisler, 16'ncı katında yürüyüş parkurlarıyla sıradışı bir tasarımla inşa ediliyor. Fitness salonu, açık yüzme havuzu ve spor alanlarıyla dikkat çeken Folkart Mavişehir, Folkart Narlıdere'yi tasarlayan Emre Arolat'ın imzasını taşıyor.

Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak, Mavişehir'de zeminin zorluğundan ve çok fazla maliyet getirdiğinden kapalı otopark uygulamasının pek olmadığına dikkat çekiyor, şöyle diyor: "Sanırım o bölgede benzeri az ve hatta tek olan bir uygulamayla kapalı otoparkı olan bina yapacağız. Ben Folkart Mavişehir için 'mahallenin yakışıklısı' diyorum. Mavişehir projesi metrekareye harcanan para açısından Narlıdere'yi de geçecek. Rekor yine Folkart'ta kalacak diyebilirim. Satışlara başladık. Yıl sonunda bitirip teslim etmeyi hedefliyoruz."

Bornova'ya da 350-400 konut
Önümüzdeki dönemde özellikle Bornova'ya yönelik düşünceleri olduğunu da müjdeleyen Sancak, şöyle devam ediyor: "O bölgede 350-400 konutluk A Plus değil ama A Sınıfı proje planlıyoruz. Daha çok kişinin alım gücüne yönelik bir çalışma. Fiyatları da daha makul seviyede olacak. İzmir'de inşaat sektöründe önümüzdeki dönemde büyük gelişmeler yaşanacak. Kent yenileme projesi çerçevesinde gecekonduların yerini yeni ve modern yapılar alacak. İzmir'in çehresi ciddi anlamda değişecek. Yerel yönetimlerin bu konuyla ilgili özel sektörle birlikte ciddi çalışma ve projeleri olduğunu biliyorum. Umarım gerçekleşir. Folkart Yapı A.Ş. olarak biz de bu süreçte aktif olacağız ve bu değişimin içinde yer alacağız. Bunun dışında yine bence İzmir'in en büyük eksiklerinden biri olan alışveriş merkezine yönelik birtakım projeler üzerinde de çalışıyoruz. Biz İzmir'in ihtiyaçlarını iyi biliyoruz. Yatırım yaparken bunlara dikkat ediyoruz."
Posta


Geri Dön