19 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı!

 Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerindenTahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Nidapark Seyrantepe'de yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerindenTahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün konut ve nitelikli ofis projelerine büyük talep olduğunu belirterek, Nidapark Seyrantepe'de de daha şimdiden aynı ilgiyi görmekten gurur duyduklarını söyledi. 


Projede yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değiştiği projede, 1+1,2+1, 3+1,4+1 ve 5+1 seçenekleri bulunduğunu vurgulayan Tahincioğlu, "Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı projemizi Aralık 2016'da bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da yaptığı konuşmada, İstanbul'un hızlı gelişen bölgeleri arasında gelen Seyrantepe'de inşaatına başlanan projenin 2800 metrekaresini sosyal tesis olarak planladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "Projemizin sosyal alanlarım belirlerken ailenin tüm bireylerini düşündük. Açık-kapalı yüzme havuzlan, kafeterya, fitness ve çok amaçlı salonun yanı sıra çocuklarımız için de ayrı yaş gruplarına göre ayrı sosyal alanlar planladık. 3-6 yaş arası ve 9-12 yaş arası çocuklarımız için farklı tasarımlar yaptık. Bu alanlarda yüzme havuzlarının dışında squash ve masa tenisi alanlan da bulunacak. Otopark planlamasını da ailpnin tüm bireylerini kapsayacak şekilde yaptık." 



Taraf 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com




projeye sor



Geri Dön