16 / 04 / 2024

Qent istinye

Qent istinye

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye’de son 9 daire!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye'de yaşam başlıyor!

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile hayat bulan Qent İstinye'de yasam haziranda başlıyor.Projenin daire seçenekleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Qent İstinye'de yaşam Haziran ayında başlıyor!

Qent İstinye'de yaşam Haziran ayında başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Qent İstinye Haziran’da teslim ediliyor!

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile Boğaziçi’nin eşsiz atmosferinde ve İstinye Park’ın hemen yanı başında hayat bulan Qent İstinye; sadeliği ve çevreye uyumu ile öne çıkıyor.

Qent İstinye LEED for Homes International sertifikasına aday oldu!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile İstanbul-İstinye'de inşa edilen Qent İstinye, LEED'in konutlar için geliştirilmiş for Homes International versiyonu altında sertifika almaya aday gösterildi...

Qent İstinye LEED for Homes International'a aday oldu!

Toya Yapı, Qent İstinye projesi ile yeşil bina değerlendirme sistemi olan LEED'in konutlar için geliştirilmiş 'LEED for Homes International' versiyonu altında sertifika almaya aday gösterildi.

Qent İstinye’de sunulan akıllı yaşam Leed’e aday!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile İstanbul’un en güzel semtlerinden İstinye’de inşa edilen Qent İstinye, Türkiye ve Dünya’nın ilk Leed for Homes International sertifikalı projeleri arasında yer alacak.

İstinye Qent Konutları 'nda 1 milyon 98 bin dolara!

İstinye Qent Konutları 'nda fiyatlar 1 milyon 98 bin dolardan başlangıç gösteriyor, Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek olan projede 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor...

Qent İstinye 'de 1 milyon 98 bin dolara 1+1! Aralık 'ta teslim!

Qent İstinye 'de fiyatlar 1 milyon 98 bin liradan başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin anahtar teslimleri Aralık 2013 'te gerçekleştirilecek...

Qent İstinye elektrikli şarj üniteleri kuruyor!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile İstanbul’un en güzel semtlerinden İstinye’de inşa edilen Qent İstinye, çevre dostu yapısına uygun olarak elektrikli şarj üniteleri kuruyor...

Qent İstinye nerede? Havadan videosu!

3 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilen Qent İstinye projesi Dilek Gayrimenkul ve Toya Grup ortaklığında hayata geçiriliyor. Aralık 2013'te teslimleri gerçekleşecek olan Qent İstinye 3 blok halinde yükseliyor

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi, projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Zafer Topaloğlu Sabancı ile ortak inşaat yapıyor!

Zafer Topaloğlu şimdilerde bitirmek üzere olduğu 21 dairelik Qent İstinye lüks rezidanslarını yapıyor...

Toya Yapı Qent İstinye 'de metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortaklığı ile yükselen Qent İstinye Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın konumda yer alıyor.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nidapark İstinye daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Toya Qent Mecidiyeköy fiyat bilgisi!

Qent Mecidiyeköy projesinde 1+0'dan 2+1 dublekse kadar konut seçenekleri sunuluyor. Toya Yapı imzası taşıyan proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Qent Mecidiyeköy ev fiyatları!

Toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana gelen Qent Mecidiyeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolardan başlıyor.

Toya Qent Mecidiyeköy'de metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 6 katlı tek blok şeklinde dizayn edildi. Kent Mecidiyeköy projesi toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor.

İstinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı Merkezi açıldı!

istinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı ve Yaşam Merkezi açıldı, merkez damar hastalıklarına erken tanı sağlayacak.

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Qent istinye Haberi

Qent istinye

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul’ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Dubai’de her yıl düzenlenen Cityscape2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu.


Eski İstanbul Konaklarına yeni bir mimari yaklaşım getiren Qent İstinye, Boğaziçi arka görünüm kurallarına uygun, öncelikle siluetin korunmasını öngören ve özellikle Boğaz’la bütünleşmiş  ev ve yaşam kültürünü referans alan çağdaş bir konut ve mimarlık anlayışı ile planlandı. Boğaz’a ve İstinye yokuşuna bakan manzaraya sahip ödüllü proje, eski İstanbul konaklarında olduğu gibi ortak ve yine de müstakil konut yaşamı koşullarını günümüze taşıyor. Çevre ile uyumluaz katlı, 3 blok ve her biri kendine özel 21 yaşam ünitesinden oluşan Qent İstinye’de; ferah, yüksek tavanlı, güneş ışığı ve manzaradan optimum yararlanan, doğayla içiçe,1+1’den 5+1’e kadar farklı yaşam ihtiyaçlarına cevap veren daireler, lüks ve...