18 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu'nda kamu yatırımlarına hız verildi!

Basın Ekspres Yolu'nda kamu yatırımlarına hız verildi!

Balance Gayrimenkul Başkanı İsmail Çoban, Balance Güneşli projesinin yer aldığı Basın Ekspres Yolu bölgesini değerlendirdi. Basın Ekspres Yolu'nun geçmişte olduğu gibi bugün de protokol yolu özelliği taşıdığını söyledi.




Balance Gayrimenkul Başkanı İsmail Çoban, Basın Ekspres Yolu'nun geçmişte olduğu gibi bugün de protokol yolu özelliği taşıdığını söyledi. 

İsmail Çoban, bölgenin "Merkezi İş Alanı" olarak tanımlandığına dikkat çekerek, Balance gibi A Plus ofis projelerine başlandığını kaydetti. 

Bölgede kamu yatırımına hız verildiğinin altını çizen Çoban, 4 metro hattının bölgenin etrafını sardığına, bunun ulaşım avantajı sağlayacağına değindi. 



Habertürk


Haber Zaman Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Basın Ekspres ve Güneşli'de 30'un üzerinde konut, otel, prestijli A sınıfı ofis yatırımı bulunuyor. Balance Gayrimenkul tarafından geliştirilen bölgenin ilk A plus ofis projesi Balance Güneşli ise teknik altyapısı ve mimari konsepti ile dikkat çekiyor. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, Basın Ekspres aksının Avrupa Yakası'nda Merkezi İş Alanı olarak tanımlandığına dikkat çekerek, A plus ofiste şirketlerin ilk alternatifinin bu bölge olacağını söyledi. 


Zaman 


Haber Posta Gazetesi'nin ekinde şu şekilde yer aldı;


Basın A sınıfı tek projesi Çikolata sektöründen Şölen markasıyla tanıdığımız Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul ile gayrimenkul sektörüne adım attı. Şirket, Basın Ekspres Bölgesi'nintek Aplus ofis projesi Balance Güneşli yatırımına devam ediyor Balance Güneşli'nin yatırımcısı Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, projenin Mart 2016'ta teslim edileceğini açıklayarak, "Balance Güneşli özellikle işini büyütmek isteyen, İstanbul merkezli şirketler ve Anadolu'nun yükselen firmalarının yeni.adresi olacak" dedi. 


İlk proje yaşamın merkezinde Balance Gayrimenkul olarak ilk projeleri için yaşamın merkezi olarak tanımlanacak İstanbul'un Merkezi İş Alanı Basın Ekspres bölgesini seçtiklerini anlatan İsmail Çoban, bölgenin tek A+ plus ofis projesi Balance Güneşli'nin sektöre kalite ve tasarım açısından yeni standartlar kazandıracağına dikkat çekti. İsmail Çoban Basın Ekspres bölgesinin İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak geliştiğine dikkat çekerek, bölgenin TEM, E5 ve Sahil Yolu ile Kuzey Marmara Otoyolu'nu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında olduğunun altını çizdi. 


4 metro hattıyla hızlı ulaşım 

İş yaşamında zamanın önemine de vurgu yapan Çoban, "Halkalı-Gebze  Marmaray  metro hattı, Mecidiyeköy, Mahmutbey Marmaray metro hattı, Bakırköy İDO-Bağcılar Kirazlı Metro hattı ve Bağcılar Küçükçekmece metro hatları ile Balance Güneşli de çalışanların İstanbul'un her yerine hızlı ve kolay ulaşım imkanına sahip olacağını söyledi. 


İsmail Çoban, bir ofis projesinin sürdürülebilir yaşanabilir olması için, ana taşıyıcı bir markayı bünyesinde barındırması gerektiğini ifade ederek, "AVM'lerin başarılı olmasında ana taşıyıcı bir ya da bir kaç markaya sahip olması nasıl önemliyse, ofis projelerinde de büyük bir grubun merkezinin burada bulunması çok önemli. Şölen Grubu olarak, Balance Güneşli'nin 4 katında yaklaşık 250 çalışanımızla yer alacağız. Şölen'in merkezini Balance Güneşli'ye taşıyacağız" dedi


Posta Ek


Geri Dön