26 / 04 / 2024

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.



Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, Halil İbrahim Fırat ve Yakup Taş, Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, bölgede yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri konuşuldu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, genelinde devam eden kamu yatırımlarında karşılasan sorunların çözüme kavuşturulamsı için Vali Nurullah Naci Kalkancı Başkanlığı'nda kamu yatırımları değerlendirildi. 

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen ziyarete Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Halil İbrahim Fırat, Yakup Taş, Vali Yardımcıları Adem Kaya ve Ayhan Akpay, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Bölge Müdürleri AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı. 

Toplantıda, Adıyaman'da yapımı devam eden ve 2019 yılında yapılması planlanan kamu yatırımları anlatıldı. Toplantıda kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Bugün Sayın Milletvekillerimiz ve yatırımcı kurum amirlerimizle bir araya gelerek ilimizin acil ve öncelikli ihtiyaçlarını masaya yatıracağız. Adıyaman’da devam eden yatırımların belirlenen hedef ve nitelikte vatandaşlarımızın hizmetine sunulması amacıyla sayın Milletvekillerimizle birlikte yürütülen bu çalışmaların her aşamasının takipçisi olacağız” diye konuştu.

Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, “Bugün Sayın Valimizin Başkanlığında Adıyaman il genelinde devam eden kamu yatırımlarının mevcut durumunu, varsa aksayan taraflarını masaya yatırarak beraber müşahede edeceğiz. Adıyaman son yıllarda çok güzel yatırımlar aldı. Ancak bundan sonra daha planlı bir şekilde bu yatırımları devam ettirmemiz gerekiyor. Önceliklerimizi belirleyip buna göre eksiklikleri birlikte tespit edeceğiz. Özellikle Karayolları ve DSİ bu iki kurum ciddi yatırımların yapıldığı kuruluşlardır. Burada aldığımız notları Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Ankara’da ilgili bakanlıklar nezdinden takipçisi olacağız. Hepimizin hedefi Adıyaman insanımıza daha kaliteli ve daha yüksek standartlarda bir hizmet sunmaktır" dedi.


Geri Dön