29 / 03 / 2024

Adıyaman valilik toplantısı

Adıyaman valilik toplantısı

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Adıyaman İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Adıyaman'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Adıyaman Petrol kura sonucu öğrenme 24 Mayıs!

Adıyaman Petrol kura sonucu öğrenme 24 Mayıs ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit tutarları 475 TL'den başlıyor, 1.568 TL'ye kadar yükseliyor.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman valilik toplantısı Haberi

Adıyaman valilik toplantısı

Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, Halil İbrahim Fırat ve Yakup Taş, Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, bölgede yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri konuşuldu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, genelinde devam eden kamu yatırımlarında karşılasan sorunların çözüme kavuşturulamsı için Vali Nurullah Naci Kalkancı Başkanlığı'nda kamu yatırımları değerlendirildi. 

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen ziyarete Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Halil İbrahim Fırat, Yakup Taş, Vali Yardımcıları Adem Kaya ve Ayhan Akpay, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Bölge Müdürleri AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı. 

Toplantıda, Adıyaman'da yapımı devam eden ve 2019 yılında yapılması planlanan kamu yatırımları anlatıldı. Toplantıda kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Bugün Sayın...