25 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu, metro ile değerlenecek!

Basın Ekspres Yolu, metro ile değerlenecek!

Yeni Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getirdiğini anlatan Münir Özkök, “ Bölge metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.



Yeni Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getirdiğini anlatan Münir Özkök, “ Bölge metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.


Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda projeler geliştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Yeni Havalimanı projeleriyle bölgenin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi. Özkök, İstanbul'un en önemli iki ulaşım aksı olan E-5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu'nun böylece daha da önemli bir kavşak haline geleceğini kaydetti. Özkök "Basın Ekspres Yolu, son üç yılda üç kat değerlendi. Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafedeki Basın Ekspres Yolu, metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak" dedi. Halen bölgede G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerini yürüten Mar Yapı'nın bölgede yeni proje lansmanına hazırlandığını da belirten Münir Özkök "Biz, Güneşli'ye her zaman inandık. Burada 10 yıl önce Güneşli Konutları ile ilk adımı attık. Daha sonra bölgenin lokasyon olarak özelliklerine odaklanarak burada lüks rezidanslar inşa edebileceğimizi fark ettik. Divan markasını Güneşli'ye taşıdık. Divan Suites İstanbul G Plus şu anda bölgenin en başarılı oteli olarak Divan kalitesi ve ayrıcalığıyla hizmet veriyor" dedi. Özkök, Güneşli'de projelerin her geçen gün değer kazandığını ve bölgenin yatırımcılar için cazibesini koruduğunu ifade etti.


YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRACAĞIZ

Bölgedeki ikinci rezidans projelerinin halen yapımı süren G-Yoo Inspired by Starck olduğuna dikkat çeken Özkök, üçgen mimarisi ve dünya çapında bir tasarımcı olan Philippe Starck işbirliğiyle hayata geçen projeyle Güneşli'nin yepyeni bir çehreye bürüneceğini ifade etti. Münir Özkök, uluslararası bir otel markası olan Rotana'nın işleteceği G-Rotana inşaatını da sürdürdüklerini dile getirdi.


PEŞİNE YÜZDE 15 İNDİRİM

Dünyaca ünlü Yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolundaki G-YOO Inspired by Starck projesinde teslimlere Haziran 2017'de başlayacak. Toplam 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselen GYOO Inspired by Starck 95 bin metrekare alana sahip. Projede 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konut bulunuyor. 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan projede peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor.


KUZEYE BAKAN DAİRESİ YOK

Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın yaptığı GYOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını daha fazla alabiliyor. Yine üçgen tasarımının ve projenin konumunun getirdiği bir başka önemli detay da, kuzey cepheye direkt bakan dairesinin olmaması. Philippe Starck imzalı iç mekanlarıyla G YOO Inspired by Starck, Basın Ekpres Yolu'nda hayata geçiriliyor


İŞLETMESİ ROTANA'YA AİT

Mar Yapı'nın yine Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanan rezidans, otel ve mağazalardan oluşan karma projesi 30 katlı bir üçgen kule şeklinde tasarlandı. G Rotana, dünyanın en büyük otel işletme gruplarından Rotana'nın işleteceği 152 odalı bir otel, 17 katta toplam 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alan ve otelle rezidanslara ayrı hizmet verecek sosyal tesislerden oluşuyor.


Sabah


Geri Dön