26 / 04 / 2024

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nidapark İstinye daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...



36 ay sonra daire teslimleri yapılacak olan Nidapark istinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. Proje Sarıyer İstinye'de yükseliyor.
 

Panorama, Vadi ve Koru olarak üç etaptan oluşan Nidapar İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark İstinye'de; Panaroma etabı 24 blok 202 bağımsız bölüm,  Nidapark İstinye  Koru etabı 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabı da 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor.
 
Nidapark İstinye daire fiyatları!
 
Nidapark İstinye fiyat listesi metrekare bazında 23 bin TL'den başlıyor. Nidapark İstinye daire fiyatları ortalama 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 
 
Nidapark İstinye'de daire sahiplerine kafe, çocuk oyun alanları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market ve özel yemek salonları olanakları da sunuluyor. 
 
Nidapark İstinye satış ofisi!
Tel: 444 4 846
Web: http://www.tahincioglu.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön