26 / 04 / 2024

qent istinye evleri

qent istinye evleri

İstinye Qent Konutları 'nda fiyatlar 1 milyon 98 bin dolardan başlangıç gösteriyor, Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek olan projede 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor...

Qent İstinye 'de 1 milyon 98 bin dolara 1+1! Aralık 'ta teslim!

Qent İstinye 'de fiyatlar 1 milyon 98 bin liradan başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin anahtar teslimleri Aralık 2013 'te gerçekleştirilecek...

Qent İstinye nerede? Havadan videosu!

3 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilen Qent İstinye projesi Dilek Gayrimenkul ve Toya Grup ortaklığında hayata geçiriliyor. Aralık 2013'te teslimleri gerçekleşecek olan Qent İstinye 3 blok halinde yükseliyor

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi, projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor!

Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortaklığı ile inşa edilen İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlangıç gösteriyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İstinye Qent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

Qent İstinye projesinde konutların metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi, dairelerin brüt alanı 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.

Qent İstinye Evleri'nde metrekaresi 7 bin 500 dolar!

İstanbul İstinye'de hayata geçirilen Qent İstinye projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayıp, 11 bin 500 dolara kadar yükseliyor.Teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor...

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Nidapark İstinye Evleri fiyatları!

Nidapark İstinye Evleri fiyatları ortalama 23 bin TL'den başlıyor. Nidapark İstinye Konutları üç etap olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi...

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye Evleri satılık!

Nidapark İstinye projesi üç blok olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire tipleri sunuluyor...

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri!

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi 136 apart üniteden meydana geliyor.

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai’den yine ödülle döndü!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global'de aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesiyle ‘Konut’ kategorisinde aldı. İşte ayrıntılar...

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 12. kez Cityscape'te!

Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.

qent istinye evleri Haberi

qent istinye evleri


Qent İstinye projesi İstanbul Avrupa Yakası İstinye 'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.


Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortak girişimi ile inşa edilen İstinye Qent Konutları 'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


3 bin 70 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılan Qent İstinye 'nin anahtar teslimlerinin Aralık 2013 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


İstinye Qent Konutları 'nda fiyatlar 1 milyon 98 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutların yer aldığı Qent İstinye Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın konumda bulunuyor.


İstinye Qent Konutları 'nın sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, fitness...