27 / 04 / 2024

Nidapark İstinye Evleri satılık!

Nidapark İstinye Evleri satılık!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Nidapark İstinye projesi üç blok olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire tipleri sunuluyor...



Bahçe üzerine dört ve beş katlı bloklar halinde inşa edilecek olan  Nidapark İstinye  projesi Sarıyer'e bağlı İstinye'de yer alıyor.

Nidapark İstinye Projesi, Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor. Nidapark İstinye projesinde her etap kendi sosyal tesisiyle ayrıcalıklı bir konuma sahip. 
 
Nidapark İstinye Evleri satılık daire seçenekleri 2+1’den 5+2’ye kadar tasarlanıyor. Projede daire alanları 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana geliyor.
 
Nidapark İstinye ödemeleri 60 ay sıfır faizle yapılabiliyor. Proje İstinye'de, muhteşem deniz manzarası ve mimari özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Nidapark İstinye projesinin sosyal tesislerinde, kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası bulunuyor.
 
Nidapark İstinye iletişim!
Tel: 444 4 846
Web: http://www.tahincioglu.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön