25 / 04 / 2024

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

Firma: Toya Yapı-Dilek Gayrimenkul

Proje: Qent İstinye

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi, projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.




Qent İstinye Evleri; Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortak girişimi ile İstanbul Avrupa Yakası İstinye 'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı İstinye Qent Evleri 'nin Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanıyor.


3 bin 70 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılan İstinye Qent projesinde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi.


120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutların bulunduğu  Qent İstinye  Konutları 'ndan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın konumda yaşama geçirilen İstinye Qent projesinde; sauna, kapalı otopark ,misafir otoparkı, yüzme havuzu ve fitness salonu bulunuyor.


Telefon: 0212 229 66 77

Web Adresi: www.qentistinye.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön