18 / 04 / 2024

Pendik Residence'ta metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor!

Pendik Residence'ta metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor!

Cebeci Grup'un Pendik Residence projesinde metrekare birim fiyatları 6 bin liradan başlıyor. ESD - Pendik'te hayata geçirilmekte olan Cebeci Residence projesi bugün saat 11:00'da satışa çıktı.



Cebeci Grup'un Pendik Residence projesinde metrekare birim fiyatları 6 bin liradan başlıyor


ESD - Pendik'te hayata geçirilmekte olan Cebeci Residence projesi bugün saat 11:00'da satışa çıktı. Metrekare fiyatlarının KDV dahil 6 bin lira olarak açıklandığı proje bölgenin çehresini değiştirecek. Sign of The City Awards'da “En İyi Çok Katlı Konut” kategorisinde birinci seçilen yapının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


31 Mart'a kadar geçerli olacak olan fiyatlarda lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı da sunuluyor. İçerisinde 126 konut bulunan projenin altında Cebeci Grup imzası var. Stüdyodan başlayıp 4+1'e uzanan konut tipleriyle her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan Cebeci Pendik Konutları'nda teslimlerin Ağustos 2016'da yapılması öngörülüyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantısı'na yakınlığıyla zamandan ekstra tasarruf sağlayan projede özel tasarım bahçe balkonları da yer alacak. Son dönemde İstanbul'un parlayan yıldızları arasına giren Pendik, gelişimine tüm hızıyla devam ediyor.


Vatan 


Geri Dön