18 / 04 / 2024

Pendik Residence ne zaman teslim

Pendik Residence ne zaman teslim

Cebeci Grup'un Pendik Residence projesinde metrekare birim fiyatları 6 bin liradan başlıyor. ESD - Pendik'te hayata geçirilmekte olan Cebeci Residence projesi bugün saat 11:00'da satışa çıktı.

Pendik Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 412 bin 507 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 31 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Pendik'te 13 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan Dolayoba Bölgesi'nde yer alan gayrimenkul 13 milyon 15 bin 485 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Pendik'te 22.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Mülkiyeti  Pendik Belediyesi'ne ait olan 4 arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 22 milyon 692 bin 882 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihale tarihi 7 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 4 milyon 402 bin 848 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pendik'te 2.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 2 milyon 369 bin 304 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. 

Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Satya Yayalar projesi 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleriyle İstanbul Pendik'te dört blok olarak yükseliyor. Peki Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Lahor'dan Pendik Belediyesi'ne şehir planlaması ziyareti!

Pakistan Lahor Büyükşehir Belediye Planlama Departmanı Direktörü Shakeel Anjum Minhas, şehrin planlama süreçleri ve kentsel yenilenme konularında bilgi almak üzere Pendik Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Pendik Belediyesi'ne ait olan arsaların dava süreci ne durumda?

Pendik Batı Mahallesi’nde bulunan ve Top Sahası olarak kamuoyunca bilinen 8647 ada 3 parselde bulunan ve mülkiyeti Pendik Belediyesi’ne ait olan 7118 metrekarelik arsanın dava sürecine ilişkin yeni bilgiler yayınlandı.

Atiye Residence ne zaman bitecek?

İstanbul Kağıthane'de yer alan Atiye Residence projesinde konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor...

Pendik Residence ne zaman teslim Haberi

Pendik Residence ne zaman teslim

Cebeci Grup'un Pendik Residence projesinde metrekare birim fiyatları 6 bin liradan başlıyor


ESD - Pendik'te hayata geçirilmekte olan Cebeci Residence projesi bugün saat 11:00'da satışa çıktı. Metrekare fiyatlarının KDV dahil 6 bin lira olarak açıklandığı proje bölgenin çehresini değiştirecek. Sign of The City Awards'da “En İyi Çok Katlı Konut” kategorisinde birinci seçilen yapının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


31 Mart'a kadar geçerli olacak olan fiyatlarda lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı da sunuluyor. İçerisinde 126 konut bulunan projenin altında Cebeci Grup imzası var. Stüdyodan başlayıp 4+1'e uzanan konut tipleriyle her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan Cebeci Pendik Konutları'nda teslimlerin Ağustos 2016'da yapılması öngörülüyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantısı'na yakınlığıyla zamandan ekstra tasarruf sağlayan projede özel tasarım bahçe balkonları da yer alacak. Son dönemde...