29 / 03 / 2024

Pendik Residence kiralık

Pendik Residence kiralık

Cebeci Grup'un Pendik Residence projesinde metrekare birim fiyatları 6 bin liradan başlıyor. ESD - Pendik'te hayata geçirilmekte olan Cebeci Residence projesi bugün saat 11:00'da satışa çıktı.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Cebeci Residence Pendik satılık!

Cebeci Residence Pendik satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 şeklinde dizayn edildi. Cebeci Gruop imzası ile hayata geçirilen projede ofisler, ticari üniteler ve konutlar bulunuyor.

Oto World Asya Pendik kiralık!

Toplam 365 tane oto galeriden meydana gelen Oto World Asya'da yer alan dükkanların alanları 200 metrekareden başlıyor, 600 metrekareye kadar yükseliyor. İşte Oto World Asya Pendik kiralık daire fiyatları...

Oto World Asya Pendik kiralık dükkan!

Satışların devam ettiği Oto World Asya Pendik kiralık dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 365 tane galeri yer alıyor.

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Fiego Residence Yakacık iletişim!

İstanbul Anadolu yakası Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa edilen Fiego Residence Yakacık iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 2 482. Projede satışlar devam ediyor...

Finia Paşapark Evleri Pendik satılık daire!

İçinde sauna, hobi alanları, fitness center, seyir alanları ve yüzme havuzu ve daha bir çok sosyal olanağın bulunduğu Finia Paşapark Evleri Pendik satılık daire fiyatları...

Pendik Residence kiralık Haberi

Pendik Residence kiralık

Cebeci Grup'un Pendik Residence projesinde metrekare birim fiyatları 6 bin liradan başlıyor


ESD - Pendik'te hayata geçirilmekte olan Cebeci Residence projesi bugün saat 11:00'da satışa çıktı. Metrekare fiyatlarının KDV dahil 6 bin lira olarak açıklandığı proje bölgenin çehresini değiştirecek. Sign of The City Awards'da “En İyi Çok Katlı Konut” kategorisinde birinci seçilen yapının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.


31 Mart'a kadar geçerli olacak olan fiyatlarda lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı da sunuluyor. İçerisinde 126 konut bulunan projenin altında Cebeci Grup imzası var. Stüdyodan başlayıp 4+1'e uzanan konut tipleriyle her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan Cebeci Pendik Konutları'nda teslimlerin Ağustos 2016'da yapılması öngörülüyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantısı'na yakınlığıyla zamandan ekstra tasarruf sağlayan projede özel tasarım bahçe balkonları da yer alacak. Son dönemde...