25 / 04 / 2024

İstwest projesi

İstwest projesi

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği İstwest projesi Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

İstwest Fer Yapı lokasyon!

Ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanan projede daire alanları 37 metrekareden başlıyor. İstwest Fer Yapı lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Bahçelievler ödemeleri!

Daire büyüklüklerinin 37 metrekareden başladığı proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler ödemeleri kapsamında aylık taksitler 1.645 TL olarak belirlendi.

Fer Yapı İstwest satış fiyatları!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

İstwest Bahçelievler ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 988 adet daire yer alıyor. İstwest Bahçelievler ödeme planı kapsamında 1.645 TL aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest Bahçelievler ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor. İstwest Bahçelievler ulaşım bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Fer Yapı ödemeleri!

Daire alanlarının 37 metrekareden başladığı proje Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda yükseliyor. İstwest Fer Yapı ödemeleri kapsamında taksitleri 2 bin 900 adet TL 'den başlıyor.

İstwest Konutları iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Konutları iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor.

İstwest Rezidans lokasyon bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. İstwest Rezidans lokasyon bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı kapsamında taksitler 1.516 TL'den başlıyor.

Fer Yapı İstwest satılık daire!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Fer Yapı İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği İstwest projesi Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

Fer Yapı İstwest Projesi!

Fer Yapı İstwest Projesi 'nde daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Basın Ekspres Yolu'na bağlantılı konumda olan projede peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor.

İstwest Bahçelievler'de 120 ay boyunca 1.516 TL vadeli ödeme fırsatı!

İstanbul Bahçelievler'de yükselen İstwest projesi 120 ay boyunca 1.516 TL vadeli ödeme fırsatı sunuyor. Proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

İstanbul Gate İnşaat Fortis İstanbul projesi!

İstanbul Gate İnşaat Fortis İstanbul projesi, Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede inşa ediliyor..

Bahçelievler İstwest ödeme!

Toplam 2 etaptan meydana gelen İstwest projesi, Fer Yapo ve Boyner Holding ortak projesi olarak inşa ediliyor. Bahçelievler İstwest ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

İstwest Meydan'da 9 Mart Pazar günü tam gün eğlence!

İstanbul FerYapı - Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest Projesi'nin önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan'da 9 Mart Pazar günü festival havasında bir eğlence yaşanacak...

Yenibosna İstwest'in havadan son görüntüleri!

4 blok halinde inşa edilen İstwest projesi İstanbul Avrupa yakasında Yenibosna'da yer alıyor. Fer Yapı ile Boyner Holding imzası ile hayata geçirilen İstwest projesi toplam 988 adet konuttan meydana geliyor

İstwest satış!

İstwest satış fiyatları 288 bin TL' den başlayarak artış gösteriyor. İstwest projesi Bahçelievler' de inşa ediliyor. İki etap halinde yükselen İstwest' te ilk etap konutlarının teslimlerine geçen ay başlandı...

İstwest Bahçelievler Konutları'nda 228 bin TL'ye 1+0!

Fiyatların 228 bin TL'den başlangıç gösterdiği İstwest projesi İstanbul Bahçelievler'de hayata geçiriliyor...

İstwest Evleri Yenibosna 'da stüdyolar 228 bin lira!

Daire fiyatlarının 228 bin liradan başladığı İstwest projesi Yenibosna'da yer alıyor. Projede banka kredisi kullanarak daire alınabiliyor...

Bahçelievler İstwest nerede ?

Bahçelievler İstwest nerede : İstwest projesi, Yenibosna, Bahçelievler'de merkezi bir alanda yükseliyor

İstwest Alışveriş Meydanı Eylül'de açılıyor!

FerYapı ve Boyner Holding’in ortak girişimiyle yükselen İstWest Projesi’nin ticari birimi İstWest Alışveriş Meydanı, misafirleri ve dükkân sahipleri için gün sayıyor...

İstwest Konut Projesi 'nde 3+1 daireler 3 bin TL taksitle!

2013 yılının Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşeceği İstwest Konut Projesi 'nde yer alan 3+1 dairelere 3 bin TL'den başlayan aylık banka kredisi taksitiyle ödeme yapmak mümkün...

İstwest projesi Haberi

İstwest projesi

Lokasyon bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda bulunan proje  Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor.


Daire seçenekleri İstwest projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerle dizayn edildi.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları bulunuyor.


Daire yüksekliklerinin 37 metrekareden başlayıp 222 metrekareye kadar yükseldiği proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Proje toplam...