28 / 03 / 2024

İstWest satılık

İstWest satılık

İstanbul Bahçelievler'de Fer Yapı, Boyner Holding tarafından inşa edilen İstwest'te kampanya başladı. İşte, İstwest'te kampanya detayları...

Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği İstwest projesi Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

İstwest Fer Yapı lokasyon!

Ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanan projede daire alanları 37 metrekareden başlıyor. İstwest Fer Yapı lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı İstwest satış fiyatları!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

İstwest Bahçelievler ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 988 adet daire yer alıyor. İstwest Bahçelievler ödeme planı kapsamında 1.645 TL aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest satılık fiyatları!

İstwest satılık fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplamda 988 adet dairenin bulunduğu proje Ataköy sahile 10 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İstwest’te peşinatsız hemen teslim daire!

EYG, uygun fiyatlarda ev almak isteyen kişiler için kurduğu evdekifirsat.com ile hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.

İstwest'te kira öder gibi ev sahibi olun!

Evdekifirsat.com, peşinat ödemeden, hemen tapu ve hemen teslim edilen İstwest projesinde ayda 2.900 TL'den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

İstwest Fer Yapı ödemeleri!

Daire alanlarının 37 metrekareden başladığı proje Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda yükseliyor. İstwest Fer Yapı ödemeleri kapsamında taksitleri 2 bin 900 adet TL 'den başlıyor.

İstwest Konutları iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Konutları iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor.

İstwest'te aylık 2 bin 900 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor!

Hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapan Evdekifirsat.com, şimdi de Yenibosna'da İstwest'li olma fırsatı sunuyor.

Fer Yapı İstwest Evleri ödemeleri!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Fer Yapı İstwest Evleri ödemeleri kapsamında peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılıyor.

İstwest Rezidans lokasyon bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. İstwest Rezidans lokasyon bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest satılık fiyatları!

İstwest satılık fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplamda 988 adet dairenin bulunduğu proje Ataköy sahile 10 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İstwest Bahçelievler satılık daire!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen proje Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

Fer Yapı İstwest satılık daire!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Fer Yapı İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Bahçelievler İstwest satılık daire!

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede toplan 988 adet daire yer alıyor. Proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bahçelievler İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bahçelievler İstwest satılık!

Bahçelievler İstwest satılık daire fiyatları 256 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, projede 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Yenibosna İstwest satılık!

Yenibosna İstwest satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Bahçelievler İstwest satılık!

İstanbul'un Avrupa yakası Bahçelievler'de yükselen Bahçelievler İstwest projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor. Bahçelievler İstwest satılık daireleri stüdyo daireler için 256 bin liradan başlangıç gösteriyor...

İstwest satılık!

Konutlar için 60 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan İstwest satılık daire fiyatları 228 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İstwest satılık!

İstwest satılık konut fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. Tüm konut fiyatları haberimizde yer alıyor

Yenibosna İstwest satılık daire fiyatları!

Teslimlerin Mayıs ayında yapılacağı Yenibosna İstwest satılık daire fiyatları 228 bin liradan başlıyor...

Boyner Holding İstwest satılık daire fiyatları!

Bahçelievler'de hayata geçirilen İstwest projesinin teslimleri Mayıs 2013 yılında yapılacak. Boyner Holding İstwest satılık daire fiyatları listesine göre fiyatlar minimum 228 bin TL'den başlıyor...

İstWest satılık Haberi

İstWest satılık

Fer Yapı, Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen İstwest projesi İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Projede toplam 988 adet daire bulunuyor.


Fer Yapı İstwest'te  stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Projede yer alan dairelerin alanları 37 metrekareden başlayıp 222 metrekareye kadar yükseliyor. İstwest'te dairelerin fiyatları 565 bin TL'den başlıyor. 


İstwest projesinde kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları yer alıyor. 


İstwest'te kampanya!

İstwest'te kampanya kapsamında, peşinat alınmazken 120 aya varan...