19 / 04 / 2024

isvea SterilPlus Teknolojisi

isvea SterilPlus Teknolojisi

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

3D Beton Yazıcı Teknolojisi ile konut devri başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında 3D teknolojisi ile inşa edilen konutları kaleme aldı.

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Blockchain teknolojisi gayrimenkul sektörünü nasıl değiştirecek?

Türkiye son günlerde yaşanan dolandırıcılık nedeniyle kripto parayı ve avantajlarını konuşuyor. Peki kripto para ve blockchain teknolojisi gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Troy Bilişim Teknolojisi Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Troy Bilişim Teknolojisi Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Kara tarafından kuruldu.

Navtek Deniz Teknolojisi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Navtek Deniz Teknolojisi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Akaydın tarafından kuruldu.

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!  

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alaa Al Jabban, Mhb Ghıth ve Selahattin Sasa ortaklığında kuruldu.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi açıldı! 

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

isvea SterilPlus Teknolojisi Haberi

isvea SterilPlus Teknolojisi

Banyolar, temizlik ve hijyen konusunda en hassas yaşam alanlarının başında yer alıyor. Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider İtalyan ISVEA’nın Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, 16 Ocak 'Dünya Hijyen Günü'ne özel olarak yaptığı açıklamada; hijyen ve kaliteli yaşam konusunda fark yaratacak teknolojiler geliştirdiklerini ve bu hedef doğrultusunda birçok yeniliği sektöre kazandırdıklarını söyledi.


SterilPlus ile banyolar daha hijyenik

Sağlıklı bir hayat için evin en önemli yaşam alanlarından olan banyolarda hijyen çok önemli. Banyo ve tuvaletlerde sağlığa zararlı bakterilerin önlenmesi için bu alanların düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. İtalyan ISVEA, gerek evlerde gerekse toplu kullanım alanlarında maksimum hijyenin sağlanması ve temiz banyolar için SterilPlus teknolojisini geliştirdi. Tüm seramik yüzeylere uygulanabilen üstün SterilPlus teknolojisi, gümüş iyonlar kullanılarak vitrifiye yüzeyinde bakterilerin üremesini engelliyor ve üst düzey hijyen...