16 / 04 / 2024

ISVEA'nın SterilPlus Teknolojisi ile hijyenik ortamlar!

ISVEA'nın SterilPlus Teknolojisi ile hijyenik ortamlar!

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.



Banyolar, temizlik ve hijyen konusunda en hassas yaşam alanlarının başında yer alıyor. Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider İtalyan ISVEA’nın Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, 16 Ocak 'Dünya Hijyen Günü'ne özel olarak yaptığı açıklamada; hijyen ve kaliteli yaşam konusunda fark yaratacak teknolojiler geliştirdiklerini ve bu hedef doğrultusunda birçok yeniliği sektöre kazandırdıklarını söyledi.


SterilPlus ile banyolar daha hijyenik

Sağlıklı bir hayat için evin en önemli yaşam alanlarından olan banyolarda hijyen çok önemli. Banyo ve tuvaletlerde sağlığa zararlı bakterilerin önlenmesi için bu alanların düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. İtalyan ISVEA, gerek evlerde gerekse toplu kullanım alanlarında maksimum hijyenin sağlanması ve temiz banyolar için SterilPlus teknolojisini geliştirdi. Tüm seramik yüzeylere uygulanabilen üstün SterilPlus teknolojisi, gümüş iyonlar kullanılarak vitrifiye yüzeyinde bakterilerin üremesini engelliyor ve üst düzey hijyen sağlıyor.


Hijyenik Yüzey Teknolojisi

Artık tüketiciler, banyolarda daha fazla hijyen sağlayan ürünleri tercih ediyorlar.Tüketicilerin bu konuda bilinçlenmesi ve tercihlerindeki artış, yeni teknolojileri de beraberinde getiriyor. ISVEA Ar-Ge merkezinde geliştirilen SterilPlus yüzey teknolojisi, sadece evlerde değil okul, hastane, otel, ofis, havaalanı, plaza ve AVM gibi toplu kullanım alanlarında daha fazla önem taşıyor.


Geri Dön