29 / 03 / 2024

İtalyan ısvea SterilPlus Teknolojisi

İtalyan ısvea SterilPlus Teknolojisi

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

ISVEA'nın SterilPlus Teknolojisi ile hijyenik ortamlar!

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Sivas Hilton banyolarına İtalyan ISVEA imzası!

ISVEA, Türkiye’nin en gözde otel projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. İtalyan ISVEA, Sivas Hilton banyolarına göz alıcı tasarımlarıyla imzasını attı.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor!

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Nef, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan NEF Kağıthane 03 ve NEF Merter 12’nin banyolarına damgasını vurdu.

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

İtalyan ısvea SterilPlus Teknolojisi Haberi

İtalyan ısvea SterilPlus Teknolojisi

Banyolar, temizlik ve hijyen konusunda en hassas yaşam alanlarının başında yer alıyor. Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider İtalyan ISVEA’nın Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, 16 Ocak 'Dünya Hijyen Günü'ne özel olarak yaptığı açıklamada; hijyen ve kaliteli yaşam konusunda fark yaratacak teknolojiler geliştirdiklerini ve bu hedef doğrultusunda birçok yeniliği sektöre kazandırdıklarını söyledi.


SterilPlus ile banyolar daha hijyenik

Sağlıklı bir hayat için evin en önemli yaşam alanlarından olan banyolarda hijyen çok önemli. Banyo ve tuvaletlerde sağlığa zararlı bakterilerin önlenmesi için bu alanların düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. İtalyan ISVEA, gerek evlerde gerekse toplu kullanım alanlarında maksimum hijyenin sağlanması ve temiz banyolar için SterilPlus teknolojisini geliştirdi. Tüm seramik yüzeylere uygulanabilen üstün SterilPlus teknolojisi, gümüş iyonlar kullanılarak vitrifiye yüzeyinde bakterilerin üremesini engelliyor ve üst düzey hijyen...