18 / 04 / 2024

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.



Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalya'nın lider vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; en çok ziyaret edilen, tasarımları incelenen, beğenilen ve medyada yer alan marka olarak, POPDES listesindeki 1.000 profil arasında birçok uluslararası tasarım ve tasarımcıyı geride bırakarak, 21. sırada yer aldı.

 

A'Design Award & Competition içerisindeki bağımsız bir araştırma takımı tarafından hazırlanan POPDES listesi, dünyadaki en popüler tasarım ve tasarımcıların sıralamasını gösteriyor. A Design'a başvurarak, en az bir ödül kazanmış profiller arasında yapılan değerlendirme sonucu hazırlanan listede toplam 1.000 tasarımcı ve marka bulunuyor.

 

ISVEA'nın Marka Gücü Tasarım Odaklı Oluşundan Geliyor

ISVEA markasının baş tasarımcısı ünlü İtalyan tasarımcı Ettore GIORDANO; " Dünyanın en saygın ödüllerinden biri olan A'Design Award'a 13 kez sahip olduk. Ancak ekip olarak amacımız sadece ödül almak için tasarlamak değil, İtalya'nın olağanüstü tasarım kabiliyetini Türk banyo kültürü ile birleştirerek en doğru, en kullanışlı ve uyumlu ürünleri ortaya çıkarmak. İtalyan tasarım anlayışına getirdiğimiz bu inovatif yaklaşım ile birlikte; her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen, farklı alanlar için farklı çözümler sunabilen bir marka olmayı başardık" dedi.

 


Geri Dön