28 / 03 / 2024

ısvea

ısvea

ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

ISVEA, Uşak'ta mağaza açtı!

Uşak'ta ilk mağazasını açan İtalyan ISVEA, Türkiye genelinde toplam 37 satış noktasına ulaştı. ISVEA, uluslararası ödüllere sahip İtalyan tasarım gücünü yansıttığı koleksiyonlarını Uşak'taki ilk satış noktasında tüketicilerle buluşturuyor.

ISVEA tasarımlarını Hindistan'da satacak!

53 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünleri satan İtalyan markası ISVEA, global pazardaki yatırımlarına devam ediyor.

ISVEA, tasarımlarını CERA ortaklığıyla Hindistan'da satışa sunuyor!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

ISVEA e-Motion teknolojisiyle banyodaki engelleri aşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA, tasarımlarının yanı sıra kullandığı teknolojilerle de fark yaratmaya devam ediyor.

Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı ödülü ISVEA'nın!

Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen, Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne ISVEA layık görüldü.

ISVEA, A’Design Award’da ödül aldı!

İtalyan markası ISVEA, esin kaynağını alev dalgalarından aldığı yepyeni tasarımı “Flamma” ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da bu yıl da ödüle layık görüldü.

İtalya markası ISVEA banyo ürünlerini Almanya'da tanıttı!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını vurdu.

ISVEA, Türk tasarımcı ile uluslararası ödül kazandı!

Tasarımları ile farklılaşan İtalyan markası ISVEA’nın, başarılı tasarımcılarından Sevil Acar, Sott’Aqua Marino Serisi ile EDIDA Uluslararası Tasarım Yarışması’nın “Banyo Kategorisinde” büyük ödüle layık görüldü.

ISVEA uluslararası projelerde yer almaya devam ediyor!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; uluslararası projelerde yer almaya devam ediyor. Dubai'den sonra şimdi de Singapur’daki The Panorama Condo projesinin banyoları ISVEA tarafından dekore edildi.

ISVEA Amerika pazarında!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; Nevada eyaletinde düzenlenen, Amerika’nın en büyük mutfak ve banyo ürünleri fuarı KBIS’de yer alarak Amerikan tüketicisinin beğenisine sunuldu.

The Kayseri Forum Residence'da Isvea ürünleri tercih edildi!

ISVEA; Türkiye’nin farklı bölgelerinde önemli projelerde yer almaya devam ediyor. The Kayseri Forum Residence'ta 168 dairenin banyolarını dekore eden ISVEA, özgün tasarımları ve fonksiyonel yaklaşımı ile büyük beğeni topladı.

Isvea İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor!

Banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, dünyadaki prestijli projelerin de ilk tercihi. Ödüllü tasarımları ile Dubai Silicon Oasis’deki Techno Hub konut projelerinde bine yakın banyoyu dekore eden ISVEA, İtalyan tarzı ile dünya trendlerine yön veriyor.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

Isvea, Unicera'da yeni mutfak konseptini görücüye çıkardı!

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çenesiz: "Türkiye'de yaşanan olumsuzluklara ve hain darbe girişimine rağmen sektör 2016 yılını olağan seyrinden aşağı düşmeden bitirdi" dedi.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ISVEA ile İtalyan şıklığı Sur Yapı İlkbahar projesiyle buluştu!

ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan Sur Yapı İlkbahar’ın banyolarına damgasını vurdu.

ISVEA'nın SterilPlus Teknolojisi ile hijyenik ortamlar!

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Sur Yapı Tilia tercihini ISVEA'dan yana kullandı!

ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

Sivas Hilton banyolarına İtalyan ISVEA imzası!

ISVEA, Türkiye’nin en gözde otel projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. İtalyan ISVEA, Sivas Hilton banyolarına göz alıcı tasarımlarıyla imzasını attı.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor!

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

ısvea Haberi

ısvea

İtalyan asıllı, vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.


Banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA, Sur Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy Taşdelen bölgesinde inşa edilen Tilia projesinin banyolarına, birbirinden şık ve özgün tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan, farklı daire seçeneklerinin bulunduğu 278 konut ve ticari alandan oluşan Tilia projesinde İtalyan ISVEA’nın her banyoyla muhteşem uyum sağlayan ve kaliteyi estetikle bir araya getiren Soluzione serisine ait asma klozetler kullanıldı. Genesis Design Studio tarafından tasarlanan Soluzione serisi asma klozetler, yavaş kapanan klozet kapağı özelliği ile beğeni...