26 / 04 / 2024

The Kayseri Forum Residence'da Isvea ürünleri tercih edildi!

The Kayseri Forum Residence'da Isvea ürünleri tercih edildi!

ISVEA; Türkiye’nin farklı bölgelerinde önemli projelerde yer almaya devam ediyor. The Kayseri Forum Residence'ta 168 dairenin banyolarını dekore eden ISVEA, özgün tasarımları ve fonksiyonel yaklaşımı ile büyük beğeni topladı.



İtalyan asıllı, vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; Türkiye’nin farklı bölgelerinde önemli projelerde yer almaya devam ediyor. The Kayseri Forum Residence'ta 168 dairenin banyolarını dekore eden ISVEA, özgün tasarımları ve fonksiyonel yaklaşımı ile büyük beğeni topladı.  


The Kayseri Forum Residence projesinin tamamında ISVEA seramik vitrifiye tasarımlarına yer verilirken, toplamda 1.202 adet ürün kullanıldı. Göz alıcı tasarımıyla her banyoya muhteşem uyum sağlayan, kaliteyi estetikle bir araya getiren VİVA Serisi genel banyolarda kullanılırken, ebeveyn banyo ve WC’lerde yavaş kapanan klozet kapağı ile kolay kullanım sağlayan Soluzione Serisi ve modern çizgilerle tasarlanan Sistema Y Clear Serisi tezgah üstü lavaboları tercih edildi.


Saygın Birçok Projede Yer Almaya Devam Edeceğiz


Vitrifiyeden banyo dolaplarına kadar sunduğu banyo çözümleri sayesinde birçok prestijli projenin İtalyan ISVEA’yı tercih ettiğini vurgulayan ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, Kayseri’de ilk kez bir konut projesine imza atıklarını söyledi. Birçok uluslararası projede yer aldıklarını vurgulayan Fırat; hedeflerinin Türkiye'deki birçok saygın ve büyük proje tarafından da ilk tercih edilen marka olmak olduğunu iletti. 




Geri Dön