28 / 03 / 2024

Isvea ürünleri

Isvea ürünleri

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

ISVEA masaj yapan klozet üretiyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider İtalyan markası ISVEA’nın Mükemmel klozeti, banyo teknolojisinde yepyeni bir çağ açıyor. Klozet masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor ve su tasarrufu sağlıyor.

ISVEA tasarımlarını Hindistan'da satacak!

53 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünleri satan İtalyan markası ISVEA, global pazardaki yatırımlarına devam ediyor.

Sembol İstanbul projesinde ISVEA imzası!

ISVEA; inşaat sektörünün en gözde projelerinde yer almaya devam ediyor. Karden İnşaat tarafından Esenyurt’ta Atatürk Havaalanı ve E-5'e yakın, merkezi konumda yükselen Sembol İstanbul Projesi’nin banyoları ISVEA tarafından tasarlandı.

The Kayseri Forum Residence'da Isvea ürünleri tercih edildi!

ISVEA; Türkiye’nin farklı bölgelerinde önemli projelerde yer almaya devam ediyor. The Kayseri Forum Residence'ta 168 dairenin banyolarını dekore eden ISVEA, özgün tasarımları ve fonksiyonel yaklaşımı ile büyük beğeni topladı.

ISVEA’dan Antalya’ya 3. satış noktası!

ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 2014 yılı sonuna kadar toplam 30 satış noktasına ulaşmayı hedefleyen ISVEA, Antalya’da üçüncü yeni satış noktasında hizmet vermeye başladı.

Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda!

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

Isvea Türkiye’den 30 milyon dolarlık banyo ürünleri ürün ihraç edecek!

1962’ den bu yana tasarımları ve işlevsel yaklaşımlarıyla İtalya pazarında vitrifiye seramik ve banyo mobilyaları alanında ilk 10 marka arasında faaliyet gösteren Isvea, artık Türkiye’de.

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nail Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Battalgazi Sokak'ta kuruldu.

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Isvea ürünleri Haberi

Isvea ürünleri

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, Hindistan'ın en büyük üreticilerinden CERA ile stratejik işbirliği anlaşması imzalayan ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak.


53 yıllık köklü bir geçmişe sahip İtalyan ISVEA ve Hindistan’ın en büyük seramik üreticilerinden CERA, 2015 yılı son çeyreğinde İstanbul’da stratejik işbirliği anlaşmasına imza atmışlardı. Bu anlaşma çerçevesinde Hindistan pazarında özellikle üst segmentteki açığı ISVEA markasının yenilikçi ve İtalyan tasarımı geniş ürün portföyü ile kapatmayı hedefleyen CERA, pazarda kısa sürede büyük bir ilgi ve talep gördü. Kısa zamanda elde edilen bu başarı üzerine,...