18 / 04 / 2024

ISVEA’dan Antalya’ya 3. satış noktası!

ISVEA’dan Antalya’ya 3. satış noktası!

ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 2014 yılı sonuna kadar toplam 30 satış noktasına ulaşmayı hedefleyen ISVEA, Antalya’da üçüncü yeni satış noktasında hizmet vermeye başladı.



Geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile banyoları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren ISVEA, İtalyan tasarım gücünü yansıttığı vitrifiye seramik, banyo dolabı ve armatürleri Türk tüketicileri ile buluşturuyor.

 

Türkiye pazarına girdiği andan itibaren perakendecilik stratejisi ile hızlı bir şekilde büyümeye başlayan ISVEA, İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmit gibi farklı bölgelerdeki girişimleri ile Türkiye’de toplam 15 satış noktasına ulaştı.

 

Antalya’nın merkezinde yer alan ve 5.000 metrekarelik bir alana sahip yeni satış noktasında, tüm ISVEA ürünleri ve ödüllü tasarımları tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

 

Yarım asırlık İtalyan banyo markası ISVEA’nın Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptığını ve Türk tüketicilerden tam not aldığını belirten ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, “aldığımız olumlu tepkiler bizleri motive ediyor. Şu anda Türkiye’de 15 satış noktamız var. Bu yılsonuna kadar yeni satış noktaları da ekleyerek toplam 30 satış noktasına ulaşma hedefindeyiz” dedi. Antalya Manavgat’ta Mecitoğlu Ev Concept ile üçüncü satış noktasında hizmet vermeye başladıklarını vurgulayan Yakup Fırat, Türkiye’de öncelikli tercih edilen banyo markası olmayı amaçladıklarını ifade etti. 



Geri Dön