28 / 03 / 2024

Isvea Türkiye’den 30 milyon dolarlık banyo ürünleri ürün ihraç edecek!

Isvea Türkiye’den 30 milyon dolarlık banyo ürünleri ürün ihraç edecek!

1962’ den bu yana tasarımları ve işlevsel yaklaşımlarıyla İtalya pazarında vitrifiye seramik ve banyo mobilyaları alanında ilk 10 marka arasında faaliyet gösteren Isvea, artık Türkiye’de.



2013 yılı başında Ece Holding tarafından marka, tasarım, tüm entelektüel sermaye hakları ve İtalya’daki bayi ağıyla birlikte satın alınan Isvea, üst grup banyo segmentinde 5 yılda % 15 Pazar payı elde etmeyi hedefliyor. 

Ürün portföyündeki tüm klozetleri aquaplus su tasarrufu özelliğine sahip olan Isvea, çevreye saygıyı tüm tasarım ve teknolojilerinin merkezine oturtan bir marka Isvea İtalyan tasarım zevkini Türkiye pazarıyla buluşturmanın yanında Türkiye’de üretilen banyo ürünlerini AB ülkelerine ihraç etmeyi hedef olarak belirlemiş durumda.

İlk Tanışma UNICERA’da 

Türkiye tüketicisi ile ilk tanışmasını, 26 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 26. Uluslararası Seramik Banyo Fuarı Unicera'da, 300 m2'lik standındaki ürünleriyle gerçekleştiren Isvea  Türkiye’de ilk kez görücüye çıkan ürünleriyle fuarda; tasarım, teknoloji, trend ve tasarruf özellikleri ile öne çıktı.

Isvea’nın seramik banyo ürünleri, banyo mobilyaları ve armatürlerinden oluşan ürünleri; İtalya'nın ünlü tasarım ofisleri Nativita Design House, OMC Design Studios ve Meneghello Paolelli Associati ile ünlü tasarımcılar Simone Valsecchi ve Ettore Giordano tarafından tasarlanıyor. 

Üretim faaliyetlerinde çevre dostu bir yaklaşımı benimseyen teknolojiler geliştiren Isvea, UNICERA’daki standında teknolojik ürünlerine özel bir yer ayırdı. cleaRing özelliği ile standart klozet haznesinin iç yüzeyinde bakteri oluşumuna sebep olan kanalın kaldırılarak düz bir yüzey elde edilmesi sayesinde temizlik kolaylığı ve hijyenik bir ortam sunan B+ asma klozetler, seramik yüzeylere extra koruyuculuk ve dayanıklılık sağlayarak bakteri oluşumunu önleyen SterilPlus yüzey teknolojisi, eski nesil klozetlere oranla %60’dan fazla su tasarrufu sağlayan aquaPlus, birçok teknolojik özelliği bir arada sunması ile hem hijyenik hem de konforlu bir kişisel temizlik ortamı sunan akıllı klozet smartPlus, klozet ve lavabo dolabının yüksekliğini kullanıcının ihtiyacına göre ayarlamasına olanak veren e-Motion sistemi gibi ürünler Unicera fuarında dikkat çekti.

Deterjan, temizlik malzemeleri ve güneş ışınlarına karşı dayanıklı decorPlus teknolojisi ile üretilen lavabolar ise desenin sır altına uygulanmasının ardından pişirimi ile elde ediliyor. Özellikle banyosunda dekorlu ürün isteyen müşteriler açısından yıllarca ilk günkü görüntüsünü koruma garantisi veren decorPlus lavabolar hem estetik hem de dayanıklılık üstünlükleri ile müşterilerin büyük beğenisini topladı.


Isvea’nın vitrifiye seramik ürün kategorisinde 13 koleksiyonu bulunuyor.


Geleneksel ve çağdaş çizgileri sentezleyerek 60'ların esintisini günümüze taşıyan Palazzio; fonksiyonelliği ön planda tutan modern çizgili Sott'Aqua; yuvarlak hatlı, kıvrımlı tasarımıyla kaliteyi estetikle buluşturan Viva; klasiğin modern yorumu Eleganza; yalın hatlı Valente ve yumuşak, modern hatlarıyla Sentimenti  fuarda standın öne çıkan koleksiyonları oldu. 


Banyo mekanlarında her geçen gün önemi artan banyo mobilyası tasarımlarına ilham vermek üzere tasarlanan ince,  şık çizgisi ve geniş ölçü zenginliğiyle Sistema X, geometrik formlu tezgahüstü ve çanak lavaboları ile Sistema Y ve dolap uyumlu, etajerli lavaboları ile Sistema Z serileri ve bağımsız tasarım diline sahip klozet ve bidelerden oluşan Soluzione serileri de Isvea markasının banyo alanındaki farklı alternatifler sunma iddiasını ortaya koydu.


Tüm seramik ürünler için uyumlu klozet kapakları ve iç takımları da Isvea satış hattında yer alıyor.

 

Isvea ürünleri, Avrupa’nın prestijli tasarım yarışmalarından olan A Design Award'da,  Sott'Aqua, Diamente, Eleganza, Valente serilerinin yanısıra e-motion asansörlü klozet ile iki altın ve üç gümüş olmak üzere toplam beş tasarım ödülü kazandı.

Genç İtalyan tasarımcı Simone Valsecchi tarafından tasarlanan Diamante serisi banyo ürünleri ve Genesis Design Studio tasarımı e-motion asansörlü klozet, Altın Tasarım Ödülü alırken Nativita Design House tasarımı Sott'Aqua serisi, Simone Valsecchi tasarımı Eleganza ve Valente serileri Gümüş Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. 



Geri Dön