24 / 04 / 2024

Süreyyapaşa Evleri'nde Demirdöküm ürünleri tercih edildi!

Süreyyapaşa Evleri'nde Demirdöküm ürünleri tercih edildi!

Kiptaş - Yılmaz İnşaat ortaklığında İstanbul Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa projesinde DemirDöküm ürünleri tercih edildi



Estetik mimarisi ve proje detaylarıyla bölgeye büyük değer katan 626 dairelik projede, DemirDöküm Atron kombi, DemirDöküm panel plus radyatör ve termostatik vana ürünleri kullanıldı. 


Yatay bir mimariyle ve binaların birbirinin önünü kapatmayacak şekilde tasarlandığı Fuaye Süreyyapaşa projesinde, 1. Etap 440 dairenin Nisan ayından, 2. Etap diğer dairelerin 15 Eylül’den itibaren tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


DemirDöküm Atron kombiler, modern tasarımı, kolay kullanımı ve yüksek performansı ile sektöründe fark yaratıyor. Atron kombide bulunan yeni nesil ısıtma sistemi, evlerin ne kadar ısıya ihtiyacı olduğunu hesaplıyor. Yine bu kombilerde bulunan çift NTC sensör sayesinde tesisat suyundaki sıcaklık değişimleri hassas olarak takip ediliyor. Kombinin çift eşanjörlü yapısı sayesinde, anında ve kesintisiz sıcak su konforu elde ediliyor. 


Isıtma alanında tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak ürün gamını sürekli geliştiren DemirDöküm, kombi üretimini 800.000 adet yıllık üretim kapasitesiyle Türkiye’nin alanındaki en büyük fabrikası olan DemirDöküm Bozüyük Tesislerinde yapıyor.



Geri Dön