24 / 04 / 2024

ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor!

ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor!

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.



Günümüzde banyolar tasarım ve şıklığın birbiriyle yarıştığı birer yaşam alanına dönüştü. Hem modern hem de estetik bir görünüme sahip banyolar kullanıcıların ilk tercihi olurken banyolardaki tasarım anlayışı özellikle sütun ayaklı ve özgün tasarımlara sahip lavabolar ile bambaşka bir boyut kazandı. İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

 

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor. İhtişamlı tasarımıyla dikkat çeken Azur lavabolar, sütun ayaklı ve tezgah üstü seçenekleriyle tüm banyolar için şıklığın kapısını aralıyor.

Beyaz, altın-beyaz, bronz-beyaz, bronz-fildişi, bronz-siyah, beyaz-siyah olmak üzere birbirinden özgün kombinlerle tasarlanan Azur sütun ayaklı lavabolar, ikonik tasarımıyla da modern hayatın ambiyansını banyolara taşıyor. Azur tezgah üstü lavabolar ise beyaz, altın ve bronz renk alternatifleriyle farklı zevklere hitap edebilecek tasarımları kullanıcıların beğenisine sunuyor. 

Sharp&Slim teknolojisiyle üretilen lavabolar bu seride!


Azur serisine ait lavabolar, Sharp&Slim teknolojisi ile üretilen ultra ince kenar özelliğine sahip.  Geliştirdiği teknolojilerle farkını her defasında ortaya koyan İtalyan ISVEA, Sharp&Slim teknolojisiyle daha önce üretilemeyen incelikte seramik tasarımlar sunarak seramiğe en narin şekli veriyor. Teknoloji ve tasarımın mükemmel senteziyle hayat bulan Azur lavabolar, estetik görünümüyle de banyolardaki şıklığı tamamlıyor. 


Geri Dön