29 / 03 / 2024

ISVEA azur

ISVEA azur

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Philips Airfryer 5499 TL'ye, Azur Buharlı Ütü 1.799 TL'ye düştü! BİM 22 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 22 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de Airfryer 5499 TL'ye, Azur Buharlı Ütü 1.799 TL'ye satılacak. İşte diğer aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Azur Konakları'nda daireler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sivişoğlu İnşaat tarafından Sakarya ili Karasu ilçesinde denize 350 metre uzaklıkta konumlanıyor. Azur Konakları'nda daire fiyatları 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor. 

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Aksan ve Teoman Deniz Yücel ortaklığında kuruldu.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Philips GC5037 80 Azur Elite Optimal 3000W Buharlı Ütü 2 bin 999 TL! Özellikleri neler? 

Philips Buharlı Ütü sahip olduğu teknik özellikleri ve 3000 Watt motor gücüyle kırışıklıkları yok eder. Peki buharlı ütünün sahip olduğu özellikler neler?

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü GC4938/20 ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 1 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü gelişmiş teknolojisiyle her kumaş türünü ütüleme imkanı sunuyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 

Teknosa'da inanılmaz kampanya! LG çamaşır kurutma makinesi alana Philips ütü hediye! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi 20 Mart tarihine kadardır. Kampanyaya göre Seçili LG Markalı Kurutma ve ya Kurutmalı Çamaşır Makinesi alana Philips DST7511/80 Azur Siyah Buharlı Ütü hediye edilecektir. 

Philips azur buharlı ütü alana cüzdan hediye! Bu hediye kampanyası kaçmaz! İşte Philips 9 Mart 2023 fiyat listesi

Philips GC4552 Buharlı Ütü Divarese Cüzdan hediyesiyle birlikte Hepsi burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki hediyeli Philips buharlı ütü ne kadara satılıyor? 

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü nerede ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Azur GC4909/60 3000 W Buharlı Ütü, dikey ya da yatay  biçimde çalışarak ,3000 Wattlık motor gücüyle kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.

Philips Azur Buharlı Ütü 2.599 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerim pürüzsüz olsun diyenler için Philips, buharlı ütü performansını arttırdı. Kullanılmadığında otomatik olarak kapanma özelliğine sahip ve performans gücü yüksek Philips pratik kullanımı sayesinde  çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte Buharlı ütünün 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Buharlı Ütü 3.329 TL! Özellikleri neler? Bütçenize uygun nerden alabilirsiniz ? 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips buharlı ütü; gelişmiş buhar modları ,yanık riskini ortadan kaldıran sistemi,otomatik kapanma modu ile  kottan ipeğe, ketenden kaşmire kadar her kumaşı ütüleyecek teknolojik yeniliğe sahip olmasıyla ilgileri üzerine çekiyor. Peki bu ütüye en uygun fiyata nerden ulaşabilirsiniz? İşte 5 Şubat 2

ISVEA azur Haberi

ISVEA azur

Günümüzde banyolar tasarım ve şıklığın birbiriyle yarıştığı birer yaşam alanına dönüştü. Hem modern hem de estetik bir görünüme sahip banyolar kullanıcıların ilk tercihi olurken banyolardaki tasarım anlayışı özellikle sütun ayaklı ve özgün tasarımlara sahip lavabolar ile bambaşka bir boyut kazandı. İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor. İhtişamlı tasarımıyla dikkat çeken Azur lavabolar, sütun ayaklı ve tezgah üstü seçenekleriyle tüm banyolar için şıklığın kapısını aralıyor.

Beyaz, altın-beyaz, bronz-beyaz, bronz-fildişi, bronz-siyah, beyaz-siyah olmak üzere birbirinden özgün kombinlerle tasarlanan Azur sütun ayaklı lavabolar, ikonik tasarımıyla da modern hayatın ambiyansını banyolara taşıyor. Azur tezgah üstü lavabolar ise beyaz,...