29 / 03 / 2024

ISVEA lavabolar

ISVEA lavabolar

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

Stil44 el yapımı mutfak ve banyoları ile yeni bir sektör yaratıyor!

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

ISVEA ile İtalyan şıklığı Sur Yapı İlkbahar projesiyle buluştu!

ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan Sur Yapı İlkbahar’ın banyolarına damgasını vurdu.

ISVEA'nın SterilPlus Teknolojisi ile hijyenik ortamlar!

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Sur Yapı Tilia tercihini ISVEA'dan yana kullandı!

ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

Sivas Hilton banyolarına İtalyan ISVEA imzası!

ISVEA, Türkiye’nin en gözde otel projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. İtalyan ISVEA, Sivas Hilton banyolarına göz alıcı tasarımlarıyla imzasını attı.

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor!

İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

ISVEA lavabolar Haberi

ISVEA lavabolar

Günümüzde banyolar tasarım ve şıklığın birbiriyle yarıştığı birer yaşam alanına dönüştü. Hem modern hem de estetik bir görünüme sahip banyolar kullanıcıların ilk tercihi olurken banyolardaki tasarım anlayışı özellikle sütun ayaklı ve özgün tasarımlara sahip lavabolar ile bambaşka bir boyut kazandı. İtalyan ISVEA, Azur Lavabolar ile alışılmışın dışında bir tasarıma imza atarak banyoları evin en ihtişamlı mekanlarından birine dönüştürüyor.

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, Azur ile banyolardaki hayal gücünün sınırlarını zorluyor. İhtişamlı tasarımıyla dikkat çeken Azur lavabolar, sütun ayaklı ve tezgah üstü seçenekleriyle tüm banyolar için şıklığın kapısını aralıyor.

Beyaz, altın-beyaz, bronz-beyaz, bronz-fildişi, bronz-siyah, beyaz-siyah olmak üzere birbirinden özgün kombinlerle tasarlanan Azur sütun ayaklı lavabolar, ikonik tasarımıyla da modern hayatın ambiyansını banyolara taşıyor. Azur tezgah üstü lavabolar ise beyaz,...