20 / 04 / 2024

Sur Yapı Tilia tercihini ISVEA'dan yana kullandı!

Sur Yapı Tilia tercihini ISVEA'dan yana kullandı!

ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.



İtalyan asıllı, vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.


Banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA, Sur Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy Taşdelen bölgesinde inşa edilen Tilia projesinin banyolarına, birbirinden şık ve özgün tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan, farklı daire seçeneklerinin bulunduğu 278 konut ve ticari alandan oluşan Tilia projesinde İtalyan ISVEA’nın her banyoyla muhteşem uyum sağlayan ve kaliteyi estetikle bir araya getiren Soluzione serisine ait asma klozetler kullanıldı. Genesis Design Studio tarafından tasarlanan Soluzione serisi asma klozetler, yavaş kapanan klozet kapağı özelliği ile beğeni topluyor. 


Geri Dön