20 / 04 / 2024

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.



İtalyan şıklığından ilham alarak banyo kültürüne yeni bir soluk getiren Regina, klasik tarzı estetik ve konforla yeniden yorumlayarak modern banyolara uyum sağlayan özel tasarımlar sunuyor.

Art.Lab tarafından tasarlanan Regina, banyoları evin özel yaşam alanına dönüştürecek kadar etkileyici ve yaratıcılıkta sınırları zorlayan bir seri.

Zarafet tasarımla buluşuyor

Serinin asma klozet ve asma bidesi etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekerken, zarif görünümlü Regina klozetler konforlu kullanım sağlıyor. Regina’nın 93 cm seramik ayaklı lavabosu ise klasik banyoları mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Banyoların atmosferi değişiyor

Seride yer alan banyo mobilyaları, tasarımı ve konforu ile banyoların atmosferini değiştiriyor. İpek mat beyaz ve ipek mat beyaz & altın renk seçenekleriyle göz alıcı bir tasarıma sahip Regina lake lavabo dolabı ve boy dolabı, sunduğu geniş depolama imkanı ile düzenli yerleşim olanağı sağlıyor. İçten aydınlatmalı ve buğu önleyici özelliğiyle dikkat çeken Regina ayna ise banyolara daha derin bir görünüm kazandırıyor.


Geri Dön