28 / 03 / 2024

isvea banyo 2016 modelleri

isvea banyo 2016 modelleri

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

İtalya markası ISVEA banyo ürünlerini Almanya'da tanıttı!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını vurdu.

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

Apple'ın Uzay gemisi kampüsü 2016'da tamamlanacak!

Apple'ın Californiya'nın Cupertino bölgesinde inşa ettireceği "Uzay gemisi" adındaki ikinci kampüsü henüz bu halde. Ancak 2016 yılında inşa tamamlandığında tam anlamıyla bir uzay üssüne dönüşecek...

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

EXPO 2016 Antalya’da bahçe seçimine gelen ilk ülke Çin oldu!

Çin Çiçekçiler Birliği (CFA) Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Yinchao, İdari İşler Direktörü Su Youmin ve Intex Shanghai Co. Ltd. Sergi Direktörü Cui Lin, EXPO 2016 Antalya alanında incelemelerde bulundu.

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek!

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek.

Surp Agop Hastanesi restore edilerek 2016'da hizmete açılacak!

Taksim Elmadağ'da son beş yıldır sessiz sedasız bir değişim yaşanıyor. 176 yıl önce kurulan Surp Agop Hastanesi'nin modern bir binaya kavuşturulması planlanıyor. Surp Agop Hastanesi 2016 yılı başında yeni haliyle hizmet verecek...

Penta Banyo 12 Haziran'da brunch etkinliği düzenliyor!

Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın’ın ev sahipliğinde banyo gereçleri sektörünün “dev” lerinden biri olan Penta Banyo 12 Haziran Perşembe günü Sultanbeyli’deki tesislerinde brunch etkinliği düzenliyor...

Nurol Park projesi Şubat 2016'da teslim edilecek!

1 Şubat 2016 tarihinde teslim edilecek olan Nurol Park, İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy sahil yolu; E5 ve TEM otoyollarım birleştiren Basın Ekspres üzerinde yer alıyor.

isvea banyo 2016 modelleri Haberi

isvea banyo 2016 modelleri

İtalyan şıklığından ilham alarak banyo kültürüne yeni bir soluk getiren Regina, klasik tarzı estetik ve konforla yeniden yorumlayarak modern banyolara uyum sağlayan özel tasarımlar sunuyor.

Art.Lab tarafından tasarlanan Regina, banyoları evin özel yaşam alanına dönüştürecek kadar etkileyici ve yaratıcılıkta sınırları zorlayan bir seri.

Zarafet tasarımla buluşuyor

Serinin asma klozet ve asma bidesi etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekerken, zarif görünümlü Regina klozetler konforlu kullanım sağlıyor. Regina’nın 93 cm seramik ayaklı lavabosu ise klasik banyoları mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Banyoların atmosferi değişiyor

Seride yer alan banyo mobilyaları, tasarımı ve konforu ile banyoların atmosferini değiştiriyor. İpek mat beyaz ve ipek mat beyaz & altın renk seçenekleriyle göz alıcı bir tasarıma sahip Regina lake lavabo dolabı ve boy dolabı, sunduğu geniş depolama imkanı ile düzenli yerleşim olanağı sağlıyor. İçten...