29 / 03 / 2024

Kelebek Mutfak, geçmişin izlerini ve sıcaklığını Vanessa ile mutfaklara taşıyor!

Kelebek Mutfak, geçmişin izlerini ve sıcaklığını Vanessa ile mutfaklara taşıyor!

Kelebek Mutfak; geçmişin izlerini ve sıcaklığını taşıyan Vanessa İtalyan Ceviz koleksiyonuyla, evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, geçmişin izlerini ve sıcaklığını Vanessa ile mutfaklara taşıyor...



Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfaklara değer katan Kelebek Mutfak, yeni koleksiyonu ile geleneksel İtalyan Ceviz renginin sıcaklığını günümüz yaşam alanlarına taşıyor. Fonksiyonellik ve estetiğin bir arada sunulduğu Vanessa İtalyan Ceviz koleksiyonu, çerçeveli ve cam kapaklı dolapları ile birlikte pratik kullanım sağlayan ada çözümüyle mutfaklara ayrı bir keyif katıyor.  


İşlevsel tasarımı ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran koleksiyon, kullanıcılara daha çok zaman kazandırırken, mutfakta fazla vakit geçirenlerin de daha az yorulmalarını sağlıyor. Kaliteli mobilya donanımının kullanıldığı koleksiyonun, kaydırmaz zemine ve yavaş kapanma özelliğine sahip 60 cm genişliğindeki kiler dolabı, kullanıcının rahatlıkla uzanabileceği alana çekilebiliyor. Bu sistem ile kullanıcının eğilmesi ve diz çökmesi gibi zorlayıcı hareketleri de en aza indirgenmiş oluyor. 


Koleksiyonun çarpmayı önleyen ‘stopper’ sistemi ve kapak menteşelerinin dayanıklılığı, kapaklar 60 bin kez açılıp kapanarak test edildi. Yavaş ve kendiliğinden kapanan çekmecelerin içerisinde ise kaşıklık, tabaklık, şişelik gibi sürpriz aksesuarlar da yer alıyor. Ayrıca farklı kapak ve kulp seçeneklerinin  sunulduğu koleksiyon, sahip olduğu zengin kapak çeşidi sayesinde ister köşeli, ister düz, her türlü mekana uyum sağlıyor. Her biri 40 kg taşıma kapasitesine sahip raylı çekmece ünitelerinin iç kısımlarında da, mutfak eşyalarının çizmesini önlemek amacıyla kauçuk esaslı altlık bulunuyor. 


Zengin modül, renk ve aksesuarları ile kişiye ve mekana özel üretilebilen koleksiyonun fiyatının projeye göre değişiklik göstermesi; zevkine ve evine uyum sağlayan mutfak hayali kuran tüketicilerin özellikle ilgisini çekiyor. 


Kelebek Mutfak’ın tüm ürünleri gibi Vanessa İtalyan Ceviz koleksiyonu da, insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na  uygun malzemeler kullanılarak üretiliyor. 



Geri Dön