25 / 04 / 2024

ISVEA regina banyo 2016

ISVEA regina banyo 2016

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

Nef, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan NEF Kağıthane 03 ve NEF Merter 12’nin banyolarına damgasını vurdu.

ISVEA’nn smartPlus ile hijyen ve konfor bir arada!

ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

ISVEA regina banyo 2016 Haberi

ISVEA regina banyo 2016

İtalyan şıklığından ilham alarak banyo kültürüne yeni bir soluk getiren Regina, klasik tarzı estetik ve konforla yeniden yorumlayarak modern banyolara uyum sağlayan özel tasarımlar sunuyor.

Art.Lab tarafından tasarlanan Regina, banyoları evin özel yaşam alanına dönüştürecek kadar etkileyici ve yaratıcılıkta sınırları zorlayan bir seri.

Zarafet tasarımla buluşuyor

Serinin asma klozet ve asma bidesi etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekerken, zarif görünümlü Regina klozetler konforlu kullanım sağlıyor. Regina’nın 93 cm seramik ayaklı lavabosu ise klasik banyoları mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Banyoların atmosferi değişiyor

Seride yer alan banyo mobilyaları, tasarımı ve konforu ile banyoların atmosferini değiştiriyor. İpek mat beyaz ve ipek mat beyaz & altın renk seçenekleriyle göz alıcı bir tasarıma sahip Regina lake lavabo dolabı ve boy dolabı, sunduğu geniş depolama imkanı ile düzenli yerleşim olanağı sağlıyor. İçten...