19 / 04 / 2024

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.



Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!



Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır. Ne yaptığınızı biliyorsanız, kurulum işlemi kolaydır. Duravit banyo mobilyaları hızlı ve kolay kurulum sağlar, ancak günün sonunda, en iyi sonuçları elde etmek için bazı püf noktalar vardır. Duravit'in teknik eğitmeni Andreas Kader, her şeyi montaj etmek ve ayarlamak için ilgili ipuçları ve püf noktalarını öğrenmekle ilgili her şeyi açıklıyor.


Her şey ayrıntılarda

Tuvalet masalarından uzun dolaplara, Duravit banyo mobilyaları tamamen monte edilmiş ve mükemmel bir şekilde yapılandırılmış olarak gelir. Sağlanan bir montaj rayı her zaman dahil edilir: Bu basit tasarımlı ancak iyi düşünülmüş metal parça, dikkatli bir şekilde birkaç ölçüm yaptıktan sonra hızlı bir şekilde takılabilir. Duravit eğitmeni Andreas Kader, "65 kg'ye kadar destekleyebiliyor, mobilya diye buna derim" diye ekliyor. Kolayca sökülebilir kancaların kullanımı sayesinde, L-Cube ve Happy D.2 gibi tuvalet masası ünitelerinin montajı çocuk oyuncağıdır. Vidalar hızlıca sıkıştırılır ve ardından ek açı kilitleri takılır. Teknik uzman "Mobilyalar oldukça hızlı bir şekilde monte edilebilir ve birkaç küçük ayarlama ile kurulum mükemmel hale gelir." dedi. Tuvalet masası ünitelerinin montajı, mobilyanın üç boyutta ayarlanabilmesini sağlar. Dahili iki vida, tornavida ile kolayca ayarlanır, böylece her bir ünite lavabo ile gömme şekilde veya düz olmayan bir duvar yerine geçecek şekilde monte edilebilir. Alt vida yüksekliği, ön vida ise derinliği ayarlar. Ancak gerçek ince ayar, çekmeceler eklenirken gerçekleştirilir. Çeşitli montaj seçeneğine aşina herkes, çekmecelerin sorunsuz çalışabilmesi için hızlı ve kolay bir şekilde doğru ayarları yapabilir. Örneğin, L-Cube modeli için kullanılan yeni Tip-On açılma ve kapanma teknolojisi, montaj raylarından tanınabilir. Bunlar hafif bir itmeyle kurulumdan önce aktive edilir ve çekmecelerin kendiliklerinden sorunsuz bir şekilde açılmalarını sağlarlar. Çekmeceler yerine oturtulmadan önce, her iki seviyedeki raylar arasında karbon fiberden yapılmış bir senkronizasyon öğesi eklenir. Kremayer sistemi, kullanıcının çekmecenin neresine bastığının önemi olmaksızın, çekmecenin otomatik olarak açılıp kapanabilesini sağlar. Her iki çekmece öğesi der raylara oturtulur. Çekmecelerin ön tarafında yer alan üst ve alt vidalar kullanılarak, yüksekliğin yanı sıra derinlik de ayrı ayrı ayarlanabilir. Bu, mobilya ve seramik arasında mükemmel bir gölge boşluğu sağlar. Happy D.2 tuvalet masası ünitesi için, raylardaki küçük konumlandırma dişli çarklıları, kurulumu gerçekleştiren kişinin çekmecelerin boyunu, derinliğini ve eğimini ayarlayabilmesini sağlar. İlk başta belirgin olmayan ancak kurulum talimatlarında detaylı bir şekilde açıklanan bu tür detaylar olası en yüksek kullanım konforu sağlar.


Hem yüksek hem de yarı yüksek dolaplar, entegre yuvalı, zıvanalanmış ve sıkıca takılmış arka paneller kullanılarak kurulur.. Buna ek olarak, dolap kapakları için kullanılan oldukça pratik klips menteşeler, dikey ve yatay ayarların mükemmel şekilde yapılabilmesini sağlar. Uygulanan küçük bir baskıyla bunlar yerlerine oturtulabilir ve çıkartılabilir. Ayna öğeleri oldukça basit, çift taraflı montaj noktalarına sahiptir. Yalnızca dübel ile iki vida gereklidir. Yüksekliği ayarlanabilir süspansiyon, aynanın arkasına entegre edilmiştir.


Yine de bu püf noktalarını bilmek iyidir. Andreas Kader şu şekilde özetliyor: "İlk başladığımda ince ayarları yapmakta biraz zorlanıyordum ancak işe başlayıp doğru ipuçları ve püf noktalarını bildiğinde o kadar da zor olmadığını anladım.". Duravit özgün tasarım, en kaliteli birinci sınıf malzemeler ve en uygun şekilde ayarlanan teknolojinin mükemmel birleşimini sunar.


Geri Dön