19 / 04 / 2024

ISVEA uluslararası projelerde yer almaya devam ediyor!

ISVEA uluslararası projelerde yer almaya devam ediyor!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; uluslararası projelerde yer almaya devam ediyor. Dubai'den sonra şimdi de Singapur’daki The Panorama Condo projesinin banyoları ISVEA tarafından dekore edildi.



Tüm dünyada pek çok prestijli projede yer alan ISVEA;  Wheelock Properties tarafından hayata geçirilen The Panorama Condo projesini İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırdı. 

 

The Panorama Condo 20 katlı 2 kule ve 17 katlı 4 kule olmak üzere toplam 698 daireden oluşurken; projenin tüm banyolarında klasik ve modernin muhteşem uyumunu ortaya koyan ISVEA Purita Serisi kullanıldı. Klasik esintilerle modern çizgilerin harmanlanarak tasarlandığı, kullanım kolaylığı ve sadeliği ile ön plana çıkan seri, projenin genel tarzına uygun olarak seçildi. 

 

Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünlerle tüketicilerinden tam not aldıklarını belirten ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, hedeflerinin uluslararası alandaki saygın ve önemli projelerde yakaladıkları başarıyı arttırarak devam ettirmek olduğunu ifade etti.



Geri Dön