19 / 04 / 2024

ISVEA e-Motion teknolojisiyle banyodaki engelleri aşıyor!

ISVEA e-Motion teknolojisiyle banyodaki engelleri aşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA, tasarımlarının yanı sıra kullandığı teknolojilerle de fark yaratmaya devam ediyor.



Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA, tasarımlarının yanı sıra kullandığı teknolojilerle de fark yaratmaya devam ediyor. ISVEA, üstün teknolojisi e-Motion ile lavabo dolaplarında yüksekliğin kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanmasını sağlayarak çocuk, yaşlı ve engellilere pratik kullanım olanağı sağlıyor. İtalyan ISVEA, banyolar için tasarladığı ürünlerin yanında, geliştirdiği teknolojiler ile de yaşam alanlarına uygun çözümler sunuyor. Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası ISVEA’nın banyolar için geliştirdiği e-Motion sistemi, lavabo dolabının yüksekliğini kullanıcının ihtiyacına göre ayarlanmasına olanak veriyor. e-Motion sistemi sayesinde lavabo dolapları çocukların ve yaşlıların kullanımına uygun hale geliyor. Banyolarda fark yaratacak e-Motion sisteminde yükseklik 25 cm’e kadar 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. Bu sistem çocuk ve yaşlarının yanı sıra engelliler için de alternatif sunuyor. Aynı zamanda kablosuz uzaktan kumanda sistemine sahip olan e-Motion teknolojisi, ISVEA’nın hayatı kolaylaştıran uygulamaları arasında yer alıyor. 


ISVEA  Hakkında

ISVEA, 1962 yılında Angelucci ailesi tarafından Roma'ya 200 km uzaklıkta Eusanio Del Sangro yakınlarında İtalya’nın 7. Fabrikası olarak kurulmuştur. Vitrifiye seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi olan İtalya'da, karakteristik bir İtalyan üreticisi olarak faaliyetlerini yürütmüştür. Özellikle Güney İtalya'da yaygın bir marka olan ISVEA, pazarda ilk 10 üretici arasında yer almıştır. 2013 yılında ECE Holding tarafından satın alınarak Türk banyo gereçleri pazarıyla buluşturulan ISVEA; İtalyan tasarım kültürü, kalite ve fonksiyonellik yaklaşımını tüketicilere sunmayı amaçlamaktadır. ISVEA bambaşka bir banyo deneyimi yaşatmayı ve tüketicileri ile duygusal bağ kurmayı ilke edinen felsefesi ile Türkiye’de de öncelikli tercih edilen banyo markası olmayı hedefliyor.


Geri Dön