25 / 04 / 2024

Popular Designers Most Popular Designers of The World

Popular Designers Most Popular Designers of The World

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Ukt Most Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukt Most Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ihor Bashyrov ve Ahmet Faruk Alaftekin ortaklığında kuruldu. 

Space Architects & Designers Avrupa’dan ödülle döndü!

Space Architects and Designers ve kurucusu Kaan Çetinkaya The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen ve dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı International Property Awards’ta “En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü” aldı.

Hayat Şarkısı'ndan Köyceğiz Belediyesi'ne prefabrik ev!

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı için Muğla-Köyceğiz’e bağlı Ekincik Koyu’nda bungalov tipi bir kulübe yaptırıldı. Prefabrik olarak yapılan kulübe, çekimler tamamlandıktan sonra Most Yapım tarafından Köyceğiz Belediyesi’ne hediye edildi.

Ziraat Bankası, Bosna Hersek'te yeni şube açtı!

Ziraat Bankası, Bosna Hersek'in kuzeybatısındaki Sanski Most şehrinde açılan yeni şube, bankanın Bosna Hersek'teki 30. şubesi oldu.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

Roman Al Most grubuyla 16 mağaza için anlaştı!

Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy yurtdışında 16 mağaza için anlaştıklarını belirtti...

Giovane G. Designers, Mail of İstanbul ve Metro Garden Avm'de açıldı!

Giovane G. Designers; Eylül ayında açılan iki yeni mağaza ile Avrupa yakasında Mail of İstanbul Avm'de ve Anadolu yakasında Metro Garden Avm'de Consept mağazaları ile 2014/15 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını sergiliyor.

Doğtaş İngiltere'nin en başarılı şirketi oldu!

Türk mobilya sektöründe 41.yılını kutlayan Doğtaş, Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Most Successful Turk Awards’da “İngiltere’nin En Başarılı Şirketi” seçildi...

İspanyol bankası Banco Popular Türkiye'ye geliyor!

Türkiye'ye giriş kararı alan İspanya'nın en büyük beşinci bankası olan Banco Popular, Başbakanlık Yatırım Ajansı'yla 11 Aralık'ta mutabakat zaptı imzalayacağını söyledi...

UPM ProFi, Milano Uluslararası Mobilya Fuarı için Tom Dixon'la işbirliği yapıyor!

UPM ProFi Nisan Ayında düzenlenen 2012 Milano Uluslararası Mobilya Fuarı'ndaki MOST sergisinde İngiliz tasarım firması Tom Dixon'ı destekliyor

Mitaş ParkOne Zekeriyaköy'de 795 bin dolara tripleks!

ParkONE projesi Space architects & designers tarafından tasarlandı. Proje Avrupa Gayrimenkul Ödülleri töreninden beş yıldızla döndü

Popular Designers Most Popular Designers of The World Haberi

Popular Designers Most Popular Designers of The World

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalya'nın lider vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; en çok ziyaret edilen, tasarımları incelenen, beğenilen ve medyada yer alan marka olarak, POPDES listesindeki 1.000 profil arasında birçok uluslararası tasarım ve tasarımcıyı geride bırakarak, 21. sırada yer aldı.

A'Design Award & Competition içerisindeki bağımsız bir araştırma takımı tarafından hazırlanan POPDES listesi, dünyadaki en popüler tasarım ve tasarımcıların sıralamasını gösteriyor. A Design'a başvurarak, en az bir ödül kazanmış profiller arasında yapılan değerlendirme sonucu hazırlanan listede toplam 1.000 tasarımcı ve marka bulunuyor.

ISVEA'nın Marka Gücü Tasarım Odaklı Oluşundan Geliyor

ISVEA markasının baş tasarımcısı ünlü İtalyan tasarımcı Ettore GIORDANO; " Dünyanın en saygın ödüllerinden biri olan A'Design Award'a 13 kez sahip olduk. Ancak ekip olarak amacımız sadece...