28 / 03 / 2024

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.



54 yaşındaki İtalyan ISVEA, özgün tasarımlarının yanı sıra banyolarda son teknoloji ile donatılmış, uluslararası ödül almış serilerini Unicera’da görücüye çıkardı. ISVEA, 20'nin üzerinde farklı konsepte sahip 200'e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sundu.


İlk kez görücüye çıkan Cappitone, Roll's ve Sharp & Slim teknolojisiyle hayata geçen ultra ince kenarlı, iddialı ve şık lavaboların yanı sıra Lunna, Allegro, Flamma, Regina, Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzione, Sistema X, Y ve Z serileri, Valente, Colorisvea ve Isvearte gibi göz alıcı tasarımlar da ISVEA standında yerini aldı.


İddialı büyümeye devam ediyoruz


Fuar açılışında konuklarına hoş geldiniz diyen ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ; "Bugün, banyonun İtalyan markası ISVEA ile mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna'yı bir araya getirdik. İtalya'nın lider markalarından ISVEA, bu sektörde 54 yıllık bir geçmişe sahip. Tasarım konusunda kendini ispatlamış bir İtalyan markası. İtalyan tasarımını yansıttığımız yeni serilerimizi teknolojiyle birleştirdik, adeta teknolojiyi tasarladık. Ve bugün 20 farklı konsept ile 200'e yakın ürünü sergiliyoruz standımızda. Türkiye'de ise 40'a yakın satış noktasında ürünlerimiz tüketicilerimizle buluşuyor. Neredeyse her ay yeni bir satış noktası açarak, Türkiye genelinde iddialı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. ISVEA bugün, 50’ye yakın ülkeye ihracat yapmaya başladı. ISVEA markalı ürünlerin yaklaşık yüzde 60'ını ihraç ediyoruz. Markanın Türk yönetimine geçmesi ile birlikte kendi memleketi İtalya’daki satışları ise 2013 yılının 2 katı seviyesine yükseldi. Önümüzdeki yıllarda bu rakamın 2 kat daha artmasını hedefliyoruz. Özetle, markamıza güveniyor, Türkiye pazarında da en çok beğenilen ve tercih edilen üç markadan biri olma hedefimize doğru hızla ilerliyoruz" dedi.


2016 Banyo Trendlerini Belirledik


ISVEA CDO'su (Chief Design Officer) Ettore Giordano ise konuşmasında; "Bu yıl 2016 banyo trendlerini Unicera'ya taşıdık. İtalyan tasarım kültürünü en iyi şekilde yeni ürünlerimize yansıttık. 2016 yılının son teknolojisi, daha ince, daha zarif detayları tercih edenleri düşünerek Sharp&Slim teknolojisi ile tasarlanan lavabolar da bu yılın gözdesi olacak. 2016'da ayrıca daha renkli ve desenli banyolar revaçta. Bunun için ColorIsvea, IsveaArte ve Cappitone serilerini tasarladık. Sofistike ve yumuşak formları tercih edenler için, yeni serimiz Roll's ilk kez bu fuarda görücüye çıktı. Her zamanki gibi banyolarında iddialı ve farklı tasarımları tercih edenler olacak. Bu iddialı tarz için geometrik hatlar ön planda. Küre formlu Lunna ve Allegro serilerinin yanı sıra diğer yeni serimiz Cappitone ve ateşten ilham alan Flamma stil sahibi bir banyo tercih edenlerin seçimini kolaylaştıracak.


Bu yılın tasarım odağında teknoloji var. Bu teknolojilerin oluşmasında hijyen, su ve enerji tasarrufu önceliğimiz. Kolay temizlik sağlayan, hijyen özelliği ile sağlık açısından da son zamanların en çok tercih edilen teknolojisi Rimless yani kanalsız klozetler hala ön planda. Kullanıcıya maksimum konfor sağlayan elektronik klozet kapağı teknolojisi smartPLus, su tasarrufu sağlayan Aquaplus, daha şık görüntü ve pratik montaj imkanı sunan smartFix, ekstra hijyenle antibakteriyel yüzey uygulamalarına olanak sağlayan sterilPlus ve son olarak aynalara antifog özelliği veren teknolojiler ISVEA ürün gamının vazgeçilmezleri arasında yer buluyor. Özetle, her banyoya, her zevke uygun bir ISVEA mutlaka var" dedi.


50 Ülke, 50 Mağaza


ISVEA İtalya CAO'su (Chief Administrative Officer) Alessio Scacaroni ise; "Tasarım odaklı ISVEA, bu yıl teknoloji ve Ar-Ge alanındaki gücünü de ortaya koyan yepyeni serilere imza attı. Yeni serilerimiz ile iddialı tasarımlarımızı ortaya koyarken, üstün teknolojilerimiz ile çevreci özelliğimizi de vurguladık. ISVEA için önemli olan kullanılabilir, fonksiyonel tasarımlar üretmek. Bu nedenle herkese, her zevke, her isteğe uygun tasarımlar için çalışıyoruz. Türkiye'ye gelirken markamızın burada daha da büyüyeceğine ve Türkiye pazarının gücüne inanmıştık. Bu inancımız bizi yanıltmadı. İtalyan ISVEA Türkiye pazarı ile birlikte gücüne güç kattı. Türkiye'de emin adımlarla ilerlerken Dünya hedefimizde de iddialıyız. 50 ülke 50 mağaza hedefini gerçekleştireceğiz" dedi.



İki Ünlü İtalyan Bir Arada


Konuşmalar sonrası İtalyan şef Danilo Zanna, ISVEA ile birlikte misafirleri ağırladı. Zanna, stantta hazırladığı İtalyan lezzeti "gnocchi" ikram etti. Danilo Zanna'ya ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ve ISVEA ekibi de eşlik ettiler.


Geri Dön