29 / 03 / 2024

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.



Ürünleri dünya çapında beğeni kazanan Graniser Seramik, 23-27 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera'da dünya vitrinine çıkıyor. Mevcut ürünlerinin yanı sıra fuarda yeni serilerini de sergileyecek olan Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.


Graniser Seramik'in üretiminin %60'nı ihracata yönelik gerçekleştirdiği ve 60'ı aşkın ülkeye aktif olarak ihracat yaptıklarını ifade eden Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, 2016 yılının ikinci yarısında devreye almayı planladıkları 2,8 milyon metrekarelik sırlı porselen yatırımıyla %65-70’i ihracata yönelik ürünler üreterek ihracat rakamını 63-65 milyon dolar seviyelerine çıkarmayı planladıklarını ifade etti. Unicera Fuarı'nın her geçen yıl daha büyük ilgi gördüğünü ve sektörün prestij fuarları arasında yer aldığını kaydeden Hacıoğlu, Graniser Seramik'in yeni ürünlerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da beğeni kazanacağına inandığını belirtiyor.      



Geri Dön