28 / 03 / 2024

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.



Modern, klasik, retro gibi farklı tarzları bir araya getiren, estetik değerleri ve tüketici ihtiyaçlarını araştırarak tasarımlarına yön veren Creavit, Unicera’da bu 2016 lansmanını yepyeni bir konseptle tanıtıyor. Bu sene “Yenilenmenin” dinamizminden güç alarak seramik sağlık gereçlerinden banyo mobilyalarına, armatürlerden aksesuarlara uzanan geniş bir yelpazede, güne ilk başlanılan mekân olan banyoların hayat kalitesi üzerindeki önemine farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


Banyo ve mutfaklar için kullanışlı tasarımlar geliştirerek ıslak mekânlara inovatif çözüm önerileri sunan Creavit, 2016yılında ürün gamına kattığı yeni banyo mobilyaları ile banyoların havasını tazelemeye geliyor. Klasik ve modernin uyumunu gözler önüne seren Antik Banyo Mobilyası, farklı tarzlara hitap eden tasarımıyla dikkat çekiyor. Eksen ve Level Banyo Mobilyaları, sadeliğin asaletinden vazgeçemeyenlere göz kırparken; Arya Banyo Mobilyası, dar alanlara sunduğu fonksiyonel ve kaliteli çözümlerle banyolara farklı bir vizyon getiriyor.


Mutfak kullanım alışkanlıklarında yeni başlayan değişimlere karşılık vermek adına Creavit’in bu sene ürün gamına kattığı mutfak bataryası, hayatı kolaylaştıran tasarımıyla kullanıcılara yenilikçi bir çözüm önerisi oluyor. Mutfak lavabolarının pencere önlerinde konumlandırılmasıyla uzun bataryalardan dolayı açılması engellenen pencerelere çözüm yine Creavit’ten geliyor. Creavit MF8600 Mutfak Armatürü, aşağı yönlü açılma hareketi sunan tasarımıyla kullanıcıların bu sorununa pratik bir çözüm oluyor.


Kullanıcıların ihtiyaçlarını araştırıp beklentilerine göre tasarımlarını şekillendiren Creavit, estetiği ve fonksiyonelliği bir araya getirmeyi başaran entegre taharet musluklu klozeti ile klişeleşmiş geleneksel tasarımların yeniliğe nasıl dönüşebileceğini gösteriyor. Duvardaki taharet vanalarını estetik açıdan uygun bulmayan tasarım ekibimiz, vanaları klozetlerin yanlarına özel bir sistemle yerleştirerek hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de görsel açıdan banyoların daha şık görünmesine yardımcı oluyor. Creavit sizleri, duvara dayalı ve asma klozetlerinde bulunan bu özellikle banyolarınıza farklı bir tasarım getirmeye davet ediyor.


Creavit, kullanıcıda tazelenme ve yenilenme hissi uyandıran yeni çalışmalarıyla Unicera’da 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini kucaklamaya hazırlanıyor. Creavit, yeni tasarımlarının cazibesini yakından görmeniz ve yenilenme hissini deneyimlemeniz için sizleri Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ndeki Unicera Fuarı'nda 3.Hol,324 no.lu standına bekliyor.


Geri Dön