28 / 03 / 2024

Kale Grubu yeni yüzüyle Unicera Fuarı'nda

Kale Grubu yeni yüzüyle Unicera Fuarı'nda

Kale Grubu, Türkiye'nin en büyük seramik ve banyo fuarı UNICERA'ya yenilenen yüzü ve yeni ürünleriyle damgasını vuruyor



Kale Grubu, yapı sektöründe faaliyet gösterdiği alanlarda kullanıcılar için yapıda uyum ve kolaylık stratejisiyle oluşturduğu yeni yüzünü, bu strateji doğrultusunda hazırlanan yeni fuar konseptini, banyolarda birbirini tamamlayan çözümler sunan yeni ürün serileri ile diğer yeniliklerini tüketiciler ve profesyonellerle buluşturuyor. 

Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 7-11 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenecek UNICERA Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı'nda Kale Grubu, fuarın 3. salon, 306-307 numaralı, 750 metrekare'lik standında Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalı ürünlerini sergiliyor. 

Kale Grubu markalarının ortak çalışması  olan Cube ve Dot adlı iki yeni seri, tasarım alanında farklı  bir boyut olarak Unicera Fuarı'nda ön plana çıkacak. Genç Tasarımcı Tamer Nakışçı ile çalışılan Cube ve Dot serileri, kullanıcılara bütünsel çözüm sunan yalın ve modern çizgilerde duvar seramikleri, banyo mobilyası ve bunlarla uyumlu lavaboları kapsıyor.

Çanakkale Seramik'ten hayalleri gerçekleştiren tasarımlar

Sanat akımlarından beslenen tasarımları, doğal ve estetik dokuları zengin renk ve boyut alternatifleriyle evin her köşesinde kullanılabilen geniş ürün gamına sahip Çanakkale Seramik Unicera Fuarı'nda Botticino, Shell, Matisse, Marina, Yonca ürünlerini sergileyecek.  

Botticino

Botticino mermerin zengin estetik görüntüsüyle porselen dayanıklılığının bir arada bulunduğu serinin, parlak ve mat yüzey alternatifleri bulunmaktadır. İç mekan, dış mekan ve yaşam alanlarında kullanıma uygundur.

Matisse

Dünyaca ünlü Carrera mermerinin cüretkâr dokuları, çarpıcı bordürler, parlak sırlar, yaldızlar... Bunca ayrıntı Çanakkale Seramik `in Matisse serisinde buluştu. Özel mekânlara yaraşacak eşsiz Matisse serisi doğal dokuları estetik dokunuşlar ile bir arada harmanlıyor. Metal hissi veren yaldızların göz kamaştırıcı yansımaları ve mermer dokusunun davetkâr çizgileriyle mekânlar kusursuzluğu yakalıyor.

Marina
Çanakkale Seramik'in yeni Marina serisiyle, bir marinaya bağlı guletlerin, yatların pürüzsüz ahşaplarının ihtişamlı havası mekânlarınıza yansıyor. Alternatif renkleri, ebatları ve zengin dekorları rustik tarzı modern bir ambiyansa dönüştürüyor. 30x60 cm rektifiye pre-cut mozaik görünümlü parçaları ile zenginleşen koleksiyon minimum derz aralıkları sayesinden özellikle mutfaklarda bütünleşmiş bir görünüm yaratacak. 
 
Yonca

En yeni trendlerin yansıması olan renkleri, geometrik deseni, ful dekor ve bordür çeşitliliği ile Yonca mekanlara zengin bir tarz getiriyor. Dekorlarındaki platin baskılar göz alıcı tasarımlar yaratırken, multicolor bordürü seriye canlılık veriyor.  

Kalebodur yenilikçi ürünleriyle mekanlara değer katıyor

Seramik sektöründe, yıllardır inovatif, kaliteli ve farklı çözümler sunan Kalebodur, Unicera Fuarı'nda Momentum, Divan, Shell gibi yeni nesil seramik ürünlerini sergileyecek. 

Divan

Divan, Anadolu tarihinde önemli bir yeri olan Selçuklu mimari yapılarının dokularını günümüze taşıyor. Kullanım çeşitliliği bakımından zengin bir ürün olan Kalestone'nun bu en yeni serisi, modüler özelliği sayesinde farklı ebatların birlikte kullanılmasıyla mimari tasarımda sınır tanımıyor. Kolay temizlenebilir hafif strüktürlü ve yumuşak yüzeyi kolayca temizlenen seri yaş ve kuru aplikasyonlar ile eşsiz bir doğal taş görünümüne sahip. Divan, değişik renk seçenekleriyle iç ve dış mekânlara ve cephelere zengin bir görünümün yanı sıra tarihten esintiler de katıyor.

Shell

Ticari yapılara yumuşak ve doğal bir görünüm getiren Shell, referans aldığı bluestone doğal taşının çekiciliğini profesyonellerin hizmetine sunuyor. 60x120 cm fullbody porselen seramikten üretilen ve 60x120, 30x120, 60x60 ve 30x60 ebatlarında sunulan seri, deseni sayesinde modası hiç geçmeyecek bir tasarım olarak dikkat çekiyor. Doğal taştaki istiridye kabuk fosilleriyle gelen zengin görünümü yansıtabilmek için özel malzeme ve tekniklerle üretilen shell, buz beyazı, fildişi, duman ve nero renk seçeneklerinde sunuluyor.

Kale, banyolarda tasarım serileriyle hayatı kolaylaştırıyor ve konfor katıyor.

Kale Grubu, Kale markası altında tüketiciye, banyolar için birbiriyle uyumlu Vitrifiye takımlar, klozetler, akrilik ürünler, tasarım lavabolar, armatürler, duş tekneleri ve banyo mobilyaları ile aksesuarları sunmak üzere yerli ve yabancı tasarımcılarla çalışarak hayatı kolaylaştıran ürünler üretiyor.

ARMATÜRLER

Konfor Serisi

Geniş ürün yelpazesi ile tasarımı, yaşamın temel gerekleriyle buluşturmayı hedefleyen Kale, banyo ve mutfaklar için Başak Ergin'in tasarımıyla ürettiği Konfor Serisi armatürler ile dinginlik ve dinamizmi estetikle birleştiren tasarımlar sunuyor. Konfor Serisi armatürlerin, gösterişli kumanda kolu ile fonksiyonel, estetik ve kendine güvenen bir duruş sergileyen modeli Point, dayanıklılığı ve kalitesiyle modern banyo ve mutfaklarda yer almaya hazırlanıyor. Serinin, banyo ve mutfaklara farklı bir yorum getirmek üzere tasarlanan modeli Vector ise köşeli ve yuvarlak çizgileri estetik bir biçimde birleştiriyor. Drop modeli ise suyun akışından ilham alan modernize edilmiş geleneksel formuyla hacimli ve yerini dolduran bir tarz sunuyor.

VİTRİFİYE

Zero Serisi

80'li yıllardan itibaren banyo kültürüne ilişkin ürün tasarımları ile sayısız ödüle layık görülen Alman tasarımcı Adolf Babel imzasıyla banyolarda yerini almaya hazırlanan Zero Serisi, lavabo, klozet, küvet ve banyo mobilyalarından oluşan son derece şık bir koleksiyon olarak tasarlandı. Retro konsepti ve geometrik formlara sadık kalan yapısıyla öne çıkan Zero Serisi'nin ilk ürünü olan lavabolar zengin boyut seçenekleriyle farklı ebatlardaki banyolara da uyum sağlıyor. 

Babel Serisi

Köşeliden yuvarlağa, küçükten büyüğe birçok form Kale'nin Babel Serisi lavabolarında farklı formların dengeli kombinasyonu, yalın hatlara sahip Babel Serisi'ni eşsiz kılıyor. Babel'ın sunduğu benzersiz seçme özgürlüğü banyosunu dilediği gibi dekore etmek isteyenler için yeni olanaklar yaratıyor. Ayrıca, Babel Serisi'nin dikdörtgen küveti, köşeli hatları ve takımın çizgisini yansıtan estetiğiyle dikkat çekiyor. Babel Serisi'nde bulunan köşe küvetler ise estetik tasarımının yanı sıra geniş iç hacmiyle banyo köşelerine fonksiyonel ve zarif bir görünüm katıyor. 

Basics

Kale'nin Basics Serisi, taşıdığı sadelik ve işlevsellikle mimari yaklaşımlar için zengin çözümler sunuyor. Ünlü tasarımcı Can Yalman'ın imzasıyla hayat bulan Basics Serisi'nin özellikle toplu kullanım alanlarına yönelik farklı ölçülerdeki lavaboları, mimari projelerde değişik perspektiflerden bakmaya imkân veriyor. Geometrik çizgilerin hakim olduğu Basics Serisi, küçük, standart ve alternatif lavabo grupları ile ön plana çıkıyor. 

Bond Serisi

Harri Koskinen'in, Kaleseramik için toprak, ateş, su ve havanın büyüleyici formlarından esinlenerek yarattığı Bond Serisi'nin devamı olarak tasarlanan armatürler, Kale Grubu'nun banyo çözümleri sunan markası Kale tarafından tüketicinin beğenisine sunulacak. Renkleri, kendine özgü biçim ve boyutları ile Bond Serisi, banyolarda doğanın izlerini taşıyan çarpıcı atmosferler yaratmayı hedefliyor.

Kale banyo mobilyası şık ve kullanışlı ürünleriyle fuarda yerini alıyor...

TOPAZ

Mat beyaz lake ve doğal kaplama kiraz kombinasyonu ile oluşturulan Topaz Banyo Mobilyası, farklı tezgah ve kulp tasarımı, boy dolabı ve asma dolabı ile zenginleştirilmiş modül yapısıyla şık ve fonksiyonel banyolar için tasarlandı.

KRİSTAL

Wenge kaplama ve highgloss lake gri kapakların kombinasyonu ile tasarlanan Kristal banyo mobilyası, ray üzerinde sağ ve sola hareket edebilme kabiliyeti ile kullanım kolaylığı sağlayan aynası sayesinde estetik ve ergonomiyi bir arada sunuyor.

AZURE

Lake ve pvc de meşe, teak kaplama alternatifleri ile değişik kombinasyonlar yaratmanıza olanak sağlayan Azure Banyo Mobilyası, modüler yapısı ile her türlü banyo için esnek çözümler sunuyor. Alüminyum çerçeveli gizli aydınlatmalı aynası seriye şıklık katıyor.

Kale mutfaklarda ergonomi, fonksiyonellik ve estetiği bir arada sunuyor...

Kale OrrisPlus, Mentha ve Tamarin&Herba model mutfaklar ile Unicera'da yerini alıyor. Dolap kapaklarında ve duvarlarda kullanılan Kalesinterflex ürünü ile mutfaklarda bütünlük sağlayan, bu uyumu, tezgâh ve tezgah arası ile de yakalayan OrrisPlus modeli bilinen kaplama yüzeylere bambaşka bir alternatif olarak sunuluyor. Parlak lake mutfak Mentha, Tamarin kaplama kapak ile Herba kapağın kombinasyonundan tasarlanmış Tamarin&Herba, mat lake Grenade kapak ile hazırlanmış mutfak modelleri, renk uyumları, zengin aksesuarları, fonksiyonel tasarım ve estetikleri ile beğeni topluyor.


Geri Dön