29 / 03 / 2024

İşyeri açmak için muvafakatname örneği

İşyeri açmak için muvafakatname örneği

Bir apartman dairesinde Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında izin verilen bir işyeri açmak isteniyorsa, apartmandaki tüm kat maliklerinden muvafakatname alınıyor. İşte apartmanda işyeri açmak için muvafakatname örneği!

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Çin, emlak krizini aşmak için sektöre desteğini artıracak!

Çin Merkez Bankası ve Ulusal Mali Düzenleme İdaresi tarafından yapılan ortak açıklamada ekonomik toparlanmanın önündeki en büyük engellerden biri şeklinde değerlendirilen emlak krizini aşmak için sektöre destek politikalarının genişletileceği kaydedildi.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

İş yeri açmayı düşünenler dikkat! O izinler...

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitelerinde iş yeri açmak için gerekli olan izinleri yazdı. Peki konut sitesinde iş yeri açmak için hangi izinler gerekiyor?

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Sitede iş yeri açarken onay alınması şart mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında sitede iş yeri açmak için onay alınması gerekip gerekmediğini yazdı. İşte İmal'in o yazısı...

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Neşe Erberk’in anaokulu açmak için sahte rapor hazırlattığı ortaya çıktı!

Neşe Erberk’in Beşiktaş’ta konut alanında olan anaokulunu açmak için sahte teknik rapor hazırlattığı belirtildi.

Lübnan'da iç savaştaki yıkılan yerlerin yeniden inşa edilmesi için  90 milyar dolara ihtiyaç var!

Lübnan'ın iç savaş nedeniyle yıkılan yerlerin tekrar inşa edilebilmesi için hala 90 milyar dolardan fazlasına ihtiyacı var. İç savaşın neden olduğu yıkımın etkileri 30 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hala devam ediyor.

Kapalı Maraş'ın yıl sonunda açılması için düğmeye basıldı!

Kıbrıs'ta 1974 yılından bu yana kapalı olan 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın sivil yaşama açılması için düğmeye basıldı. çalışmalara başlandı. Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, 'askeri statüde' olan Maraş'ın statüsünün değiştirilmesi karar verdi.

İşyeri açmak için muvafakatname örneği Haberi

İşyeri açmak için muvafakatname örneği

Apartmanda işyeri açmak için muvafakatname örneği!

Bir apartman dairesinde Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında izin verilen bir işyeri açmak isteniyorsa, apartmandaki tüm kat maliklerinden muvafakatname alınıyor.


Anagayrimenkulün, kütükte mesken olarak gösterilen bağımsız bir bölümünde sinema, tiyatro, kahvehane, gazino, pavyon, bar, kulüp, dans salonu ve emsali gibi eğlence ve toplantı yerleri ve fırın, lokanta, pastahane, süthane gibi gıda ve beslenme yerleri ve imalathane, boyahane, basımevi, dükkan, galeri ve çarşı gibi yerler, ancak kat malikleri kurulunun oybirliği ile vereceği kararla açılabiliyor.


Apartmanda işyeri açmak için muvafakatnamesi yazılı ve imzalı bir şekilde alınıyor. Apartmanda işyeri açmak için muvafakatname örneği şu şekilde:


İşyeri açma muvafakatnamesi


....... adresli ....... nolu binamızın ...... nolu bağımsız bölümünde ..................................  olarak faaliyet göstermesine muvafakat ediyoruz.


Malikler

1.nolu daire

Tc kimlik no ............................ 

Adı ....................................

Soyadı .................................

İmzası...................................


2.nolu daire 

Tc kimlik no...