29 / 03 / 2024

İşyeri kira sözleşmesi 2017

İşyeri kira sözleşmesi 2017

İşyeri kiralamalarında, tarafların hak kaybı yaşamamaları adına bazı hususlara dikkat etmesi gerekiyor. İşte işyeri kira sözleşmesinde dikkat edilecek hususlar..

Kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kiralanmasında taraflar arasında sözleşme yapılabiliyor. Peki, kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkul kiralayan kiracılar bazı haklarını merak ediyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Konut veya iş yeri kiralamak isteyen vatandaşlar ve mal sahipleri arasında yaşanılan sorunları en aza indirgemek için kira sözleşmeleri imzalanıyor. Peki, kira sözleşmesi imzalanırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

2021 işyeri kira sözleşmesi!

İş yeri kiralamalarında mülk sahibi ve kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor? Peki 2021 işyeri kira sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte 2021 işyeri kira sözleşmesi örneği...

2021 kira sözleşmesi indir!

Konut ve iş yeri kiralamalarında tarafların imzaladığı 2021 kira sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte hazır 2021 kira sözleşmesi indir...

Kira sözleşmesi örneği 2020!

Ev veya iş yeri gibi bir mülk kiralanacağı zaman kiracı ile mülk sahibi arasında yapılan yazılı anlaşmaya göre tüm anlaşmazlıkların önüne geçiliyor. Peki kira sözleşmesi nasıl hesaplanıyor? İşte Kira sözleşmesi örneği 2020...

2019 kira sözleşmesi örneği!

Ev veya iş yeri gibi bir mülk kiralanacağı zaman kiracı ile mülk sahibi arasında yapılan yazılı anlaşma kapsamında taraflar arasında oluşabilecek sorunların önüne geçiliyor. Peki kira sözleşmesi nasıl hesaplanır? İşte 2019 kira sözleşmesi örneği...

Kira sözleşmesi hazırlarken nelere dikkat edilmeli?

Ev veya iş yeri gibi bir mülk kiralanacağı zaman kiracı ile mülk sahibi arasında yapılan yazılı anlaşmayla taraflar arasında yaşanabilecek sorunlar engelleniyor. Peki kira sözleşmesi hazırlarken nelere dikkat edilmeli?

Kira sözleşmesi tapu şerhi harcı 2018!

Ev ve işyeri kiralamalarında tarafların imzalamış olduğu kira sözleşmesi tapuya şerh edilebiliyor. İşte kira sözleşmesi tapu şerhi harcı 2018..

Konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında imzalanan sözleşme kira sözleşmesi oluyor. Peki konut ve işyeri kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? diyorsanız işye yanıtı...

Kira sözleşmesi doldurulmuş örneği 2017!

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte kira sözleşmesi doldurulmuş örneği 2017..

İşyeri kira sözleşmesi örneği 2017!

Kira sözleşmesi, gayrimenkullerin kiraya verilmesi halinde taraflar arasında imzalanıyor. Bu sözleşme konut ve işyerleri için farklı şekilde düzenlenebiliyor. İşte işyeri kira sözleşmesi örneği 2017..

Kira sözleşmesi örneği 2017!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların sahibi veya vekili tarafından kullanımını bir başkasına bıraktığı sözleşme kira sözleşmesi oluyor. İşte kira sözleşmesi örneği 2017..

İşyeri kira sözleşmesi 2017 Haberi

İşyeri kira sözleşmesi 2017

İşyeri kiralamalarında, kiracı ile mal sahibinin bazı hususlara dikkat etmesi gerekiyor. İşyeri kira sözleşmesinde dikkat edilecek hususların başında sözleşme tarafının mal sahibi mi yoksa vekili mi olduğunun öğrenilmesi, mal sahibi ile kiralama hakkında iletişime geçilmesi faydalı oluyor.


Kira sözleşmesinde belirtilen adresin kontol edilmesi, kiralanan yerin adresi ile aynı olup olmadığına bakılması faydalı oluyor.


İşyeri kira sözleşmesinde dikkat edilecek bir diğer husus ise; Kira sözleşmesinde kira bedeli olarak belirtilen tutarın hangi dönemlerde hangi oranda artırılacağının açıkça belirtilmesi.


Ayrıca, kiralama sürecinde demirbaşların neler olduğunun ve son durumlarının ne olduğunun listelenmesi de gerekli oluyor.


İŞYERİ KİRA SÖZLEŞMESİ ÖRNEĞİ


KİRALANAN GAYRİMENKULÜN

Dairesi     :

Mahallesi  :

Cadde / Sokağı / Dış ve İç Kapı Numarası   :

İlçe / İl      :

Kiralanan Şeyin Cinsi     :


KİRAYA VEREN / MÜLK...