27 / 04 / 2024

itfaiye eri

itfaiye eri

Hasanşeyh Belediyesi’ndeki  Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için başvuru şartları duyuruldu. İş arayanlar için müjdeli haber geldi. Başvuru süreci nasıl gerçekleşecek? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

Geçtiğimiz aylarda belediyeler tarafından yapılan duyurular kapsamında, belediye başkanlıklarının değişik kadrolarda personel alımlarına devam ettiğini kaydedilmiştir. Bu kapsamda, yapılacak alımların ikamet şartı aranmaksızın zabıta memuru, itfaiye eri gibi pozisyonlar için yapıldığı bildirildi. İş

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

KPSS puanı olan ama atanamayan milyonlarca genç için yeni iş fırsatları doğuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan yeni ilanda, kadrodaki açığı kapatmak için itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

O belediye lise mezunu itfaiye eri alacak! Başvurular ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Mersin Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunları arasından itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru sürecine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar paylaşılırken, başvuruların 6 Kasım-10 Kasım 2023 tarihleri yapılacağı öğrenildi.

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

O şehirde zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Zabıta memuru ve itfaiye eri olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alacağını duyurdu.

Zabıta ve itfaiye eri alımları başlıyor! 9 belediye peş peşe açıkladı! Memur olmak isteyenlere müjde! Hemen başvurun

İŞKUR, 9 belediyenin memur, zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve tarihi belli oldu. Memur olmak isteyenler müjde! Hemen başvurun, işte ayrıntılar...

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Muş Bulanık Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Bulanık Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

İş arayanlara güzel haber Burdur Tefenni Belediyesi’nden geldi. Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Belediyenin personel alımı kapsamında da başvuru şartları ve detaylar da belli oldu.

O ilde yaşayanlara müjde! İtfaiye eri alımı yapılacak! İşte istenilen şartlar!

İş arayan vatandaşlara duyuruldu. O ilde yaşayanlar itfaiye eri alımına başvuruda bulunabilir. İşte detaylar!

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

İtfaiye eri ve zabıta memuru alınacak! Belediyenin ilanı yayınlandı! Bu fırsatı değerlendirin

Samsun Büyükşehir Belediyesinde istihdam etmek üzere90 memur alımı yapacaktır. Aday koşulları, kontenjan malumatları, başvuru tarihleri ve adres bilgisi belli oldu. Peki başvuru son günü ne zaman? İşte detaylar.

itfaiye eri Haberi

itfaiye eri

Tokat ilinin ilçe belediyelerinden birisi olan Hasanşeyh Belediye Başkanlığı tarafından bir iş ilanı yayımladı. Belediyenin yayımlamış olduğu ilana göre; belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere Zabıta Memuru alımı ve İftaiye Eri alımı yapılacak ve başvuru ile ilgili şartlar belli oldu. Farklı özelliklere sahip beş personel alınacak.

İŞTE MEMUR ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

Türk vatandaşı olmak,

Adayların 18 - 30 yaş aralığında olması,

Kamu haklarından yoksun edilmemiş olması,

TCK’nın 53. maddesindeki bilgilere göre; herhangi bir sebep ile kasıtlı olarak işlenmiş suç neticesinde bir yıl veya daha uzun süre hapis cezası almamış olmak,

Askerlik hizmeti yapılmış, tecil ettirilmiş ya da muaf durumda olmak

Görevi daima yapmaya engel olabilecek bedensel veya ruhsal sağlık problemi bulunmamak,

ÖSYM’nin 2020 yılında yapmış olduğu Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3, P93 ya da P94 puan...